Wifi-wachtwoorden van luchthavens overal ter wereld

Google Maps komt met de oplossing voor al onze frustraties op vliegvelden, een einde aan de ellenlange uren slenteren langs dure merkwinkels. Dit zijn de wifi-wachtwoorden van meer dan zestig vliegvelden overal ter wereld.

Door Zoë de Goede
Gepubliceerd 9 nov. 2017 02:57 CET

Een wifiwachtwoord is goud waard op een luchthaven, want het enige alternatief is vaak lange uren snuffelen aan parfums en watertanden bij overmaatste repen Toblerone. Met je zuurverdiende centen probeer je daarbij zo ver mogelijk uit de buurt te blijven, maar ook het schermpje dat je redding kan zijn, vraagt vriendelijk een paar tientjes voor een half uurtje internet. Google Maps komt met de oplossing voor al onze frustraties: een online kaart met de wifi-wachtwoorden van meer dan 60 vliegvelden overal ter wereld. Maar ja, wat moet je met een online kaart, terwijl je online probeert te komen? Ook daar is iets voor bedacht: voor een paar euro downloadt je de kaart in de Google Play Store. Is dat je nog te duur? Zoek dan op voorhand de wachtwoorden op en schrijf ze in je agenda!

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Reizen
Waarom je sneller ziek wordt in het vliegtuig
Reizen
Vliegmaatschappijen introduceren kindvrije zones
Reizen
Bekijk verrassend mooie uitzichten vanuit een vliegtuigraampje
Reizen
Vliegen met kinderen? Volg deze tips voor een stressvrije reis.
Reizen
Moeilijke kwestie: reisschaamte

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.