Deze winactie is gesloten.

Toen hij zijn leven als pianist moest onderbreken vanwege een blessure, besloot Bastiaan Brink een wereldreis te maken. Een jaar lang trok hij over de wereld en beschreef hij zijn ervaringen: van een lawine bij Mount Everest tot een verblijf bij een familie op de Mongoolse steppe; van een tocht door de donkere wouden van Fiordland tot een afdaling in een Boliviaanse zilvermijn of een demonenritueel in Peru. In het boek Sporen naar de horizon beschrijft hij zijn ervaringen onderweg en deelt hij zijn fascinatie voor de ongerepte wildernis, onbekende culturen en opmerkelijke leefgewoonten van mensen van over de wereld.

Lees hier een fragment uit het boek van Bastiaan Brink over zijn verblijf in de Mongoolse Gobiwoestijn. Al een beetje geïnspireerd geraakt? Vul dan hieronder je gegevens in en maak kans op één van de vijf exemplaren die wij mogen weggeven. Zorg dat je er snel bij bent, de actie loopt tot 20 mei.