Het familierestaurant werd in 2006 gekocht door Tom en Anne Banks, die van oorsprong boeren zijn. Hun zonen, Tommy en James, waren toen 17 en 19 jaar oud en kregen de taak om de pub, die op de rand van het faillissement wankelde, om te toveren tot een succesvol restaurant. Ze stroopten de mauwen op en zeven jaar later werd Tommy de jongste kok ooit met een Michelinster op zijn naam.
Deze familie uit Yorkshire heeft het beste restaurant ter wereld
In tien jaar groeide deze pub in de middle of nowhere uit tot een sterrenrestaurant, broers Tommy en James zetten Black Swan op de kaart, dat nu is uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld.
door Zoë de Goede

Wat zijn de mooiste stranden van Griekenland?

Zo beleefde kunstenaar Vhils zijn reis naar Petra

Tips voor het beklimmen van Mount Everest

Chefchaouen: de blauwe stad
Advertentie - Lees hieronder verder

National Geographic + Oberösterreich
Ontdek Pyhrn-Prie midden-Oostenrijk

National Geographic + Oberösterreich
Paardrijparadijs in Oostenrijk: ontdek Mühlviertel

National Geographic + Oberösterreich
E-mountainbiketocht door de Salzkammergut bergen

National Geographic + Oberösterreich
Oostenrijks merenparadijs Salzkammergut
Advertentie - Lees hieronder verder