Het familierestaurant werd in 2006 gekocht door Tom en Anne Banks, die van oorsprong boeren zijn. Hun zonen, Tommy en James, waren toen 17 en 19 jaar oud en kregen de taak om de pub, die op de rand van het faillissement wankelde, om te toveren tot een succesvol restaurant. Ze stroopten de mauwen op en zeven jaar later werd Tommy de jongste kok ooit met een Michelinster op zijn naam.
Deze familie uit Yorkshire heeft het beste restaurant ter wereld
In tien jaar groeide deze pub in de middle of nowhere uit tot een sterrenrestaurant, broers Tommy en James zetten Black Swan op de kaart, dat nu is uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld.
door Zoë de Goede
Meer van


National Geographic + Oostenrijks Toeristenburo
St. Johann in Salzburg: speelkwartier in de Alpen

De 7 mooiste plekken op het Italiaanse Capri

De poort naar de hel vind je in Turkmenistan

National Geographic + Oostenrijks Toeristenburo
Brandnertal en Klostertal: twee dalen, één hart
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder