Skip to Content

4x slapen in Tel Aviv

In deze hotels breng je de nacht in stijl door.
HOTEL LIGHTHOUSE  De bibliotheek en het vogelkooithema in de oogstrelende lobby van de fiks gerenoveerde brutalistische Migdalor Tower zouden niet misstaan in het huis van F Scott Fitzgerald Weelderig met veel groen koper goud en oudroze zitjes met zwarte kuipstoeltjes rotan hangstoelen en een royale bank onder een fantastische muurbibliotheek Het nieuwe hotel ligt vlak bij de levendige straten Ben Yehuda en Allenby en om de hoek van het strand Het restaurant op de vijfde etage serveert ontbijt en later op de dag mediterrane gerechten  binnen en op het ruime zonneterras buiten met ook jacuzzis al hebben enkele kamers een terras met privjacuzzi Bonuspunten voor de retrospeakers en fijne bedden Brownhotelscomlighthousepinterest icon
1
THE VERA  In de houten leuning van de trap in het trappenhuis van boutiquehotel The Vera is een citaat van vermoedelijk Charles Bukowski gegraveerd Het hotel werkt nauw samen met lokale kunstenaars en ambachtslieden die voor alles verantwoordelijk zijn van de trap tot de eclectische zitjes in de lobby de kunstwerken het jazzy stilleven achter de receptie tot de skincare in de badkamers De frisse en luxueuze kamers een bruisende bar mt gratis wijn te tappen uit de ingenieuze wijnflessenmachine een spa een zonneterras op het dak en misschien wel de liefste en best ingevoerde staf van de stad maken The Vera tot een parel  een van de meest milieubewuste van de stad bovendien Theverahotelcom
Assaf Pinchuk
THE VERA | In de houten leuning van de trap in het trappenhuis van boutiquehotel The Vera is een citaat van (vermoedelijk) Charles Bukowski gegraveerd. Het hotel werkt nauw samen met lokale kunstenaars en ambachtslieden, die voor alles verantwoordelijk zijn, van de trap tot de eclectische zitjes in de lobby, de kunstwerken, het jazzy stilleven achter de receptie tot de skincare in de badkamers. De frisse en luxueuze kamers, een bruisende bar mét gratis wijn (te tappen uit de ingenieuze wijnflessenmachine), een spa, een zonneterras op het dak en misschien wel de liefste en best ingevoerde staf van de stad, maken The Vera tot een parel – een van de meest milieubewuste van de stad bovendien. Theverahotel.com
2
HOTEL SAUL  In het hart van de stad werd een jaar geleden Hotel Saul zijn deuren een boetiekhotel met dakterras honesty bar en 34 knappe kamers alle met details van staal en beton gerestaureerde straatlantaarns notenhouten meubels en uitstekende bedden De industrile en aangename inrichting trekt behalve reizigers ook stadsbewoners die hier komen om bij te praten Hotelsaulcoil
Sarit Goffen
HOTEL SAUL | In het hart van de stad werd een jaar geleden Hotel Saul zijn deuren, een boetiekhotel met dakterras, honesty bar en 34 knappe kamers, alle met details van staal en beton, gerestaureerde straatlantaarns, notenhouten meubels en uitstekende bedden. De industriële en aangename inrichting trekt behalve reizigers ook stadsbewoners die hier komen om bij te praten. Hotelsaul.co.il
3
HOTEL MONTEFIORE  In 2008 nam hotel Montefiore zijn intrek in een zorgvuldig gerestaureerde jarentwintigvilla Tegenwoordig geldt het als een van de meest sophisticated hotels van de stad De bar en het restaurant zijn een begrip  zorg dat je het bij de prijs inbegrepen uitgebreide ontbijt niet mist  en de wijnkaart leest als de bijlage van een zaterdagkrant De elegantstoere kamers twaalf in totaal beschikken over eigen bibliotheken grote houten boekenkasten gevuld met romans gidsen en koffietafelboeken in alle wereldtalen aan de muren werk van heden Isralische kunstenaars De badkamer is ruim en oogstrelend dankzij het zwartwitte marmer Hotelmontefiorecoil
Sivan Askayo
HOTEL MONTEFIORE | In 2008 nam hotel Montefiore zijn intrek in een zorgvuldig gerestaureerde jarentwintigvilla. Tegenwoordig geldt het als een van de meest sophisticated hotels van de stad. De bar en het restaurant zijn een begrip – zorg dat je het bij de prijs inbegrepen uitgebreide ontbijt niet mist – en de wijnkaart leest als de bijlage van een zaterdagkrant. De elegant-stoere kamers, twaalf in totaal, beschikken over eigen bibliotheken: grote houten boekenkasten gevuld met romans, gidsen en koffietafelboeken in alle wereldtalen, aan de muren werk van heden Israëlische kunstenaars. De badkamer is ruim en oogstrelend dankzij het zwart-witte marmer. Hotelmontefiore.co.il
Advertentie - Lees hieronder verder
4
HOTEL LIGHTHOUSE  De bibliotheek en het vogelkooithema in de oogstrelende lobby van de fiks gerenoveerde brutalistische Migdalor Tower zouden niet misstaan in het huis van F Scott Fitzgerald Weelderig met veel groen koper goud en oudroze zitjes met zwarte kuipstoeltjes rotan hangstoelen en een royale bank onder een fantastische muurbibliotheek Het nieuwe hotel ligt vlak bij de levendige straten Ben Yehuda en Allenby en om de hoek van het strand Het restaurant op de vijfde etage serveert ontbijt en later op de dag mediterrane gerechten  binnen en op het ruime zonneterras buiten met ook jacuzzis al hebben enkele kamers een terras met privjacuzzi Bonuspunten voor de retrospeakers en fijne bedden Brownhotelscomlighthouse
HOTEL LIGHTHOUSE | De bibliotheek en het vogelkooithema in de oogstrelende lobby van de fiks gerenoveerde brutalistische Migdalor Tower zouden niet misstaan in het huis van F. Scott Fitzgerald. Weelderig, met veel groen, koper, goud en oudroze, zitjes met zwarte kuipstoeltjes, rotan hangstoelen en een royale bank onder een fantastische muurbibliotheek. Het nieuwe hotel ligt vlak bij de levendige straten Ben Yehuda en Allenby en om de hoek van het strand. Het restaurant op de vijfde etage serveert ontbijt en later op de dag mediterrane gerechten – binnen en op het ruime zonneterras buiten, met ook jacuzzi’s, al hebben enkele kamers een terras met privéjacuzzi. Bonuspunten voor de retrospeakers en fijne bedden. Brownhotels.com/lighthouse

Reizen

een vrouw staat voor de piramide van kukulcán in chichén itzá

Tips voor een bezoek aan Chichén Itzá in Mexico

de trein van kandy naar ella in sri lanka slingert door weelderig groene jungles

Eerste klas: 9 x de mooiste treinreizen ter wereld

voidokilia beach in griekenland

Wat zijn de mooiste stranden van Griekenland?

kunstenaar vhils neemt een foto in petra, jordanië

Zo beleefde kunstenaar Vhils zijn reis naar Petra

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder