Skip to Content

Deze 10 Amerikaanse nationale parken worden het minst bezocht

Dit ongerepte woud beslaat twee derde van Saint John een van de Amerikaanse Maagdeneilanden Het woud en de aangrenzende 2300 hectare aan beschermde kustwateren werden in 2018 door ruim 112000 toeristen bezochtpinterest icon
Dennis Frates, Alamy Stock Photo
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Dit ongerepte woud beslaat twee derde van Saint John een van de Amerikaanse Maagdeneilanden Het woud en de aangrenzende 2300 hectare aan beschermde kustwateren werden in 2018 door ruim 112000 toeristen bezocht
Dennis Frates, Alamy Stock Photo
Dit ongerepte woud beslaat twee derde van Saint John, een van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Het woud en de aangrenzende 2300 hectare aan beschermde kustwateren werden in 2018 door ruim 112.000 toeristen bezocht.
2
In het WrangellSt Elias National Park and Preserve in Alaska is vrijwel geen weg te vinden Deze eindeloze wildernis van besneeuwde pieken reuzengletsjers en diepe fjorden trok in 2018 een kleine 80000 bezoekers
Sunny Awazuhara-Reed, Getty Images
In het Wrangell-St. Elias National Park and Preserve in Alaska is vrijwel geen weg te vinden. Deze eindeloze wildernis van besneeuwde pieken, reuzengletsjers en diepe fjorden trok in 2018 een kleine 80.000 bezoekers.
3
Honderd kilometer ten westen van Key West in de Gulf of Anglers ligt het Dry Tortugas National Park in Florida waar een populaire duikplek boven een afgezonken scheepswrak een torenhoge vuurtoren en de beschermde koraalriffen in 2018 door bijna 57000 toeristen werden bezocht
Alamy Stock Photo
Honderd kilometer ten westen van Key West in de Gulf of Anglers ligt het Dry Tortugas National Park in Florida, waar een populaire duikplek boven een afgezonken scheepswrak, een torenhoge vuurtoren en de beschermde koraalriffen in 2018 door bijna 57.000 toeristen werden bezocht.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Met zijn kratermeer en uitgestrekte lavavelden trok het geothermische landschap van het Katmai National Park and Preserve in Alaska gedurende 2018 bijna 38000 bezoekers die er onder meer genoten van de aanwezigheid van bruine beren en van de Valley of Ten Thousand Smokes
Michael Melford, Nat Geo Images Collection
Met zijn kratermeer en uitgestrekte lavavelden trok het geothermische landschap van het Katmai National Park and Preserve in Alaska gedurende 2018 bijna 38.000 bezoekers, die er onder meer genoten van de aanwezigheid van bruine beren en van de Valley of Ten Thousand Smokes.
5
Op minder dan drie uur rijden van Seattle of Vancouver ligt in de staat Washington het North Cascades National Park dat in 2018 ruim 30000 bezoekers trok Het park telt meer dan driehonderd gletsjers en bijna vijfhonderd meren
Alan Majchrowicz, Getty Images
Op minder dan drie uur rijden van Seattle of Vancouver ligt in de staat Washington het North Cascades National Park, dat in 2018 ruim 30.000 bezoekers trok. Het park telt meer dan driehonderd gletsjers en bijna vijfhonderd meren.
6
Halverwege tussen Hawa en NieuwZeeland bevindt zich het National Park of American Samoa dat drie eilanden en hun kustwateren in de Stille Zuidzee beslaat In 2018 bezochten bijna 29000 toeristen het park om zijn koraalriffen regenwouden en oeroude Samoaanse cultuur
Michael Runkel, Getty Images
Halverwege tussen Hawaï en Nieuw-Zeeland bevindt zich het National Park of American Samoa, dat drie eilanden en hun kustwateren in de Stille Zuidzee beslaat. In 2018 bezochten bijna 29.000 toeristen het park om zijn koraalriffen, regenwouden en oeroude Samoaanse cultuur.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Isle Royale ligt in het uiterste noorden van het Bovenmeer en is beroemd om zijn dichte wouden en rotsige kusten die in 2018 bijna 26000 bezoekers trokken
Jim Brandenburg, Minden Pictures/Nat Geo Image Collection
Isle Royale ligt in het uiterste noorden van het Bovenmeer en is beroemd om zijn dichte wouden en rotsige kusten, die in 2018 bijna 26.000 bezoekers trokken.
8
In het Arctische noordenwesten van Alaska omvat het Kobuk Valley National Park ook de trekroutes van een half miljoen kariboes Het park trok in 2018 bijna 15000 menselijke bezoekers
Design Pics/Alamy Stock Photo
In het Arctische noordenwesten van Alaska omvat het Kobuk Valley National Park ook de trekroutes van een half miljoen kariboes. Het park trok in 2018 bijna 15.000 (menselijke) bezoekers.
9
Op zon 150 kilometer ten zuidwesten van Anchorage trok het Lake Clark National Park and Preserve een gebied van vulkanen woeste bergen en bergbeken vol zalm in 2018 ruim 14000 bezoekers
Ralph Lee Hopkins, Nat Geo Image Collection
Op zo’n 150 kilometer ten zuidwesten van Anchorage trok het Lake Clark National Park and Preserve, een gebied van vulkanen, woeste bergen en bergbeken vol zalm, in 2018 ruim 14.000 bezoekers.
Advertentie - Lees hieronder verder
10
Het Gates of the Arctic National Park and Preserve in Alaska ligt geheel ten noorden van de Poolcirkel en is daarmee het noordelijkste nationale park van de VS In 2018 werd het park door slechts 9591 toeristen bezocht
Michael Melford, Nat Geo Image Collection
Het Gates of the Arctic National Park and Preserve in Alaska ligt geheel ten noorden van de Poolcirkel en is daarmee het noordelijkste nationale park van de VS. In 2018 werd het park door slechts 9591 toeristen bezocht.

Reizen

voidokilia beach in griekenland

Wat zijn de mooiste stranden van Griekenland?

kunstenaar vhils neemt een foto in petra, jordanië

Zo beleefde kunstenaar Vhils zijn reis naar Petra

een paar reizigers beklimmen de mount everest

Tips voor het beklimmen van Mount Everest

This is an image

Chefchaouen: de blauwe stad

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder