Win 2 vliegtickets naar een wereldstad

Deze actie is gesloten. De winnaars zijn: T. Stikkelbroeck (Rome), C. Mans (Kaapstad) en S. van Diest (San Francisco). Gefeliciteerd!

Door Redactie
Gepubliceerd 9 nov. 2017 02:54 CET
Foto door Swapan Jha/Getty Images

Klassiek Rome, adembenemend San Francisco of trendy Kaapstad: stuk voor stuk een genot om te bezoeken. Traveler en reiszoekmachine Skyscanner geven 2 vliegtickets weg naar elke van deze drie wereldsteden. Welke stad kies jij?

San Francisco 

De Golden Gate Bridge: wie kent ’m niet? Het rode icoon is slechts één van de hoogtepunten van San Francisco. Neem een ritje in de enige overgebleven kabeltrams ter wereld of wandel op je gemak door de Japanse en botanische tuinen in het Golden Gate Park. 

Rome

 

 

Een rijke geschiedenis, culinaire hoogstandjes en overheerlijke koffie: Rome heeft het allemaal! Het is de ideale stad om per fiets te verkennen en ’s avonds uitgebreid van de Italiaanse keuken te genieten.

Kaapstad

 

 

Kaapstad, het multiculturele hart van Zuid-Afrika is een must voor de echte wereldreizigers onder ons. Maak een prachtige klim (of kabeltochtje) naar de top van de Tafelberg, proef de lekkerste wijnen in de vele wijngaarden rondom de kosmopoliet en bezoek pittoreske vissersdorpjes. Let op: om kans te maken dien je je abonneenummer in te vullen. 

Meer weten? Lees de top 10’s die Skyscanner heeft geschreven over San Francisco, Rome en Kaapstad

Winnen!
Wil jij een citytrip naar een van deze wereldsteden maken? Selecteer onderaan dit artikel je favoriete wereldstad en vul je gegevens in. Wil je kans maken op de Kaapstad tickets? Vergeet dan je abonneenummer niet in te vullen. De actie is geldig tot 15 augustus 2016. De winnaar wordt voor 1 september bekendgemaakt op deze pagina en ontvangt persoonlijk bericht. 

Over Skyscanner
Met Skyscanner vergelijk je razendsnel vluchten, hotels en autoverhuur van meer dan 1200 partners wereldwijd zodat je eenvoudig je volgende reis kunt plannen. Skyscanner is snel, gemakkelijk en ook nog eens gratis.

 

 

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Reizen
Bekijk verrassend mooie uitzichten vanuit een vliegtuigraampje
Reizen
Moeilijke kwestie: reisschaamte
Reizen
Verre vliegreis? Overwin je jetlag met deze tips.
Reizen
12x de beste vliegvelden ter wereld
Reizen
Sprookje van duizend-en-een-nacht in Iran

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.