Vanaf 10 tot en met 14 januari begint jouw vakantievoorpret op de Vakantiebeurs 2018 in de Jaarbeurs! Laat je inspireren en informeren tijdens de vele workshops en presentaties. Op de vakantiebeurs zijn alle vakantiespecialismen en -typen onder één dak te vinden. Praat met lokale experts van jouw favoriete bestemming om de leukste plekken, restaurantjes en accomodaties te ontdekken.

Maar er is nog veel meer te beleven op de Vakantiebeurs. Kom volledig in de vakantiesfeer met live muziek, entertainment en culinaire verrassingen. Ook National Geographic is dit jaar weer op de Vakantiebeurs te vinden. Kom gezellig langs en dompel je onder in de wereld van National Geographic!

Profiteer tijdens de Vakantiebeurs van een speciale korting op een abonnement. Bij het afsluiten van een abonnement op één van onze titels maakt u in datzelfde uur zelfs kans op twee vliegtickets naar Barcelona, Londen, Berlijn, Nice, Venetië of Kopenhagen!

Kom langs bij de National Geographic-stand, waar er altijd wat te beleven is. Ben jij een fotografieliefhebber? Neem je portfolio mee en laat dit beoordelen door Aart Aarsbergen, hoofdredacteur van National Geographic, of door Paul Römer, managing editor van National Geographic Traveler. Zorg dat je een selectie van minimaal 10 en maximaal 20 foto’s op je USB of eventueel laptop hebt klaarstaan, zodat Aart of Paul deze eenvoudig kan bekijken.

Programma portfolio reviews

Vrijdag 12 januari: 13:00 en 15:00 - Aart Aarsbergen

Zaterdag 13 januari; 13:00 en 15:00 - Paul Römer

Zondag 14 januari: 13:00 en 15:00 - Aart Aarsbergen

We zijn te vinden in hal 3, stand C036, dus plan je route alvast langs de stand van National Geographic.