Vind al je reisinspiratie voor 2019 op de Vakantiebeurs

Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs maak je in één dag een rondje om de hele wereld. Koop nu je toegangskaarten met korting.

Gepubliceerd 2 jan. 2019 11:20 CET, Geüpdatet 5 nov. 2020 06:20 CET

Van 10 t/m 13 januari 2019 barst het grootste reisevenement van Europa weer los in de Jaarbeurs Utrecht: de Vakantiebeurs. Hier laat je je grensverleggend inspireren en informeren over allerlei bestemmingen.

Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs maak je in één dag een rondje om de hele wereld. Van Frankrijk, Italië en Portugal loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Hou je meer van actieve vakanties, verre bestemmingen, cruises, ontspannend reizen, familievakanties, of juist meer van stedentrips? Er zijn voor iedereen onbegrensde bestemmingen en activiteiten te ontdekken.

Het aanbod op de Vakantiebeurs is erg divers en inspirerend. Volg workshops, dans mee en proef lekkernijen van over de hele wereld. Op de Vakantiebeurs vind je het breedste aanbod van elk vakantietype in één dag en onder één dak. Boek bovendien meteen de beste aanbiedingen en vakantiedeals en laat je zintuigen geprikkeld worden door de culinaire verrassingen, live muziek en ander entertainment. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes en accommodaties te vinden.

Kijk voor meer informatie op vakantiebeurs.nl en koop je kaartjes online met korting via vakantiebeurs.nl/tickets.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.