Van 10 t/m 13 januari 2019 barst het grootste reisevenement van Europa weer los in de Jaarbeurs Utrecht: de Vakantiebeurs. Hier laat je je grensverleggend inspireren en informeren over allerlei bestemmingen.

This is an image

Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs maak je in één dag een rondje om de hele wereld. Van Frankrijk, Italië en Portugal loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Hou je meer van actieve vakanties, verre bestemmingen, cruises, ontspannend reizen, familievakanties, of juist meer van stedentrips? Er zijn voor iedereen onbegrensde bestemmingen en activiteiten te ontdekken.

This is an image

Het aanbod op de Vakantiebeurs is erg divers en inspirerend. Volg workshops, dans mee en proef lekkernijen van over de hele wereld. Op de Vakantiebeurs vind je het breedste aanbod van elk vakantietype in één dag en onder één dak. Boek bovendien meteen de beste aanbiedingen en vakantiedeals en laat je zintuigen geprikkeld worden door de culinaire verrassingen, live muziek en ander entertainment. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes en accommodaties te vinden.

This is an image

Kijk voor meer informatie op vakantiebeurs.nl en koop je kaartjes online met korting via vakantiebeurs.nl/tickets.