Bekijk adembenemende luchtfoto’s van Vietnam

Vanuit vogelvluchtperspectief tonen deze foto’s een spectaculair overzicht van diverse landschappen in het Zuidoost-Aziatische land.

Friday, September 27, 2019,
Door National Geographic Staff

Maak een adembenemende reis door de cultuur en historie van verschillende Aziatische landen in Asia From Above, elke zaterdag in januari vanaf 22:00 op National Geographic. Zaterdag 4 januari kijk je naar Vietnam From Above.

Vietnam strekt zich van noord naar zuid over een afstand van ruim 1500 kilometer uit, maar is op zijn smalste punt niet meer dan vijftig kilometer breed. Het langgerekte Zuidoost-Aziatische land in de vorm van een ‘J’ kent drie aparte klimaatzones waarmee het bezoekers verleidt. In de noordelijke provincies sieren theeplantages de berghellingen langs de grens met China, in het oosten liggen stranden aan de Zuid-Chinese Zee en in het zuiden creëert de delta van de rivier de Mekong een wirwar van zijrivieren, moerassen en eilandjes, waar de vele drijvende markten en rijstvelden het verkennen waard zijn. 

Bewonder de uiteenlopende landschappen van Vietnam, die in deze luchtopnames van onze fotogemeenschap hun verbijsterende schoonheid prijsgeven. 

Dit artikel werd oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd op NationalGeographic.com

Reis in januari mee tijdens Travel Month. Natgeo.nl/travelmonth

kijk verder

Traveler

Travel Month

In januari staat National Geographic in het teken van reizen.

Ga in januari mee op reis tijdens Travel Month

In januari staat National Geographic in het teken van reizen.
Vietnam

Highlights Vietnam

Spiegelende rijstakkers langs de oevers van de Mekongdelta, tijdloze dorpen, drijvende markten en de energieke en chaotische Ho Chi Minhstad. Dit zijn de highlights van Vietnam!
Lees meer