België

Fine dining in de Brusselse tram

Op 30 augustus gaat er een nieuw seizoen van de Tram Experience van start in Brussel. Twee uur lang proef je van een zes- of zevengangenmenu in een tram omgetoverd tot een gastronomisch designrestaurant. donderdag, 9 november 2017

Door Veerle Witte
Foto's Van Tram Experience

Tijdens het vijfde seizoen van de Tram Experience staan producten van eigen bodem en de lokale identiteit van de rijke Brusselse keuken centraal, aldus de maatschappij. Tram Experience vroeg een reeks prestigieuze Belgische chefs om hun eigen interpretatie te geven aan de Belgische klassiekers.

Tijdens de meer dan twee uur durende rit door het Hoofdstedelijk Gewest biedt deze bijzondere tram diverse authentieke Belgische smaken, terwijl je uitkijkt over de highlights van nachtelijk Brussel.

Doordeweeks en op zondag bestaat het menu uit zes gangen, terwijl op vrijdag en zaterdag een zevengangenmenu wordt aangeboden tijdens een langere tramrit door Brussel. De prijzen variëren van 85 tot 115 euro per persoon, inclusief cava, wijn en water.

Voor meer informatie en reserveringen kan je terecht op de website van Tram Experience!

Lees meer