Op de markt in Saigon

Struin mee over de bizarre Ben Thanh markt van Saigon, waar je de vreemdste drankjes, kleurrijkste kramen en lekkerste gerechten vindt. Digital Nomad Veerle neemt je mee over de grootste markt van Ho Chi Minh City, in Vietnam!

Gepubliceerd 6 dec. 2017 22:17 CET
Foto van Veerle Witte

Ik vind het altijd heerlijk om in het buitenland over verschillende markten te struinen: het voelt als een ontdekkingstocht, een avontuur. Voor mij geldt: hoe exotischer het land, hoe interessanter de markten. De Ben Thanh markt in Saigon, officieel Ho Chi Minh City, is zo’n markt waar ik uren rond kan lopen zonder me te vervelen. Struin met me mee en ontdek vreemde drankjes, exotisch fruit en kleurrijke kramen. Dit is de Ben Thanh markt in beeld.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.