Mysterieuze Noord-Ierse kustroute: de Causeway Coastal!

Digital nomad Veerle volgt de Causeway Coastal Route: een waanzinnige autoroute langs de kust van Noord-Ierland, die haar langs hoge kliffen, ruige stranden en bizarre natuurfenomenen voert. Kijk mee!

Door Veerle Witte
foto's van Robin Visser
Gepubliceerd 6 dec. 2017 21:26 CET

Ik volg de Causeway Coastal Route: een waanzinnige autoroute langs de kust van Noord-Ierland, die me langs hoge kliffen, ruige stranden en bizarre natuurfenomenen voert. Nieuwsgierige schapen staan vrolijk te grazen naast eeuwenoude ruïnes langs de weg, wilde gele bloemen bloeien in overvloed en de uitzichten zijn eindeloos: het is niet moeilijk te bedenken waarom de makers van Game of Thrones dit landschap als decor hebben gekozen. Toeristentrekpleisters zijn de Carrick-a-Rede touwbrug en de Giant’s Causeway, maar Game of Thrones heeft een serie nieuwe, onontdekte plekken aan het licht gebracht, die ik gebruik als leidraad langs deze fantastische kustroute

Deze reis werd mogelijk gemaakt door Buro Scanbrit.

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Digital Nomad
Roadtrip door zeven koninkrijken
Digital Nomad
Dwalen langs Zwitserse bergmeren
Digital Nomad
Reistip: Overnacht in een berghut in de Oostenrijkse Alpen
Digital Nomad
4x Dichtbij de natuur in de Duitse regio Thüringen
Digital Nomad
De groene parel van Frankrijk die je nog niet kende

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.