Mysterieuze Noord-Ierse kustroute: de Causeway Coastal!

Digital nomad Veerle volgt de Causeway Coastal Route: een waanzinnige autoroute langs de kust van Noord-Ierland, die haar langs hoge kliffen, ruige stranden en bizarre natuurfenomenen voert. Kijk mee!

Foto's Van Robin Visser
Gepubliceerd 6 dec. 2017 21:26 CET

Ik volg de Causeway Coastal Route: een waanzinnige autoroute langs de kust van Noord-Ierland, die me langs hoge kliffen, ruige stranden en bizarre natuurfenomenen voert. Nieuwsgierige schapen staan vrolijk te grazen naast eeuwenoude ruïnes langs de weg, wilde gele bloemen bloeien in overvloed en de uitzichten zijn eindeloos: het is niet moeilijk te bedenken waarom de makers van Game of Thrones dit landschap als decor hebben gekozen. Toeristentrekpleisters zijn de Carrick-a-Rede touwbrug en de Giant’s Causeway, maar Game of Thrones heeft een serie nieuwe, onontdekte plekken aan het licht gebracht, die ik gebruik als leidraad langs deze fantastische kustroute

Deze reis werd mogelijk gemaakt door Buro Scanbrit.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.