Wintersport in Duitsland – lekker dichtbij!

Voor wie niet ver wil reizen, is Duitsland de ideale wintersportbestemming.

Gepubliceerd 9 nov. 2017 02:54 CET
Foto van Daniel Geiger

Zodra de bergen en de heuvels wit kleuren, begint het te kriebelen bij wintersportfans. Voor wie niet ver wil reizen, is Duitsland een ideale bestemming: na drie tot zes uur rijden met de trein of auto ben je al op de plaats van bestemming, waar een ‘groene’ accommodatie een ideaal vakantieadresje vormt. De Duitse skigebieden zijn bewust klein gehouden om zo de natuur te sparen. Voor wie in alle rust van de omgeving wil genieten, zijn langlaufen, sneeuwschoen- en winterwandelen ideaal. Deze ‘zachte’ vormen van wintersport sparen bovendien de hellingen. Hierdoor blijft je ecologische voetafdruk beperkt, terwijl je volop geniet van een relaxed verblijf in de sneeuw!

Foto van Biosphärenreservat Vessertal-Thüringer Wald
Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.