Europa’s eerste tequila-hotel opent in Engeland

Weleens te veel tequila gedronken en op een vreemde plek wakker geworden? Dat is nu over. In Engeland kan je straks met gerust hart tequila-shots nemen in het nieuwe tequila-hotel!

Door Emilie Terpstra
foto's van El Patron
Gepubliceerd 9 nov. 2017 02:59 CET

Het Britse stel Aiste Bart en Andrew Tayler zullen het vast weleens meegemaakt hebben, een verschrikkelijke tequila-kater. Afgelopen februari openden ze al een tequila-bar in Londen. Het succes was overweldigend, zo groot dat ze nu op het punt staan een tweede tequila-bar te openen. Maar dat is niet alles: daar komt ook een tequila-hotel bij!

Het eerste tequila-hotel van Europa bevindt zich in Newtown op het Isle of Wight. De bar van El Patron heeft een enorme hoeveelheid tequila-soorten en uiteraard cocktails met de beroemde drank die wordt gemaakt van agave. Om al te grote katers te voorkomen, worden in het restaurant allerlei authentieke Mexicaanse gerechten geserveerd. De bar en het restaurant gingen deze week open.

Voor het hotel moeten we echter nog even wachten. Dit opent in oktober. Maar het belooft wel wat moois te worden. Alle kamers zijn geheel naar thema ingericht: elk een eigen tequilamerk. Daar krijg je uiteraard een bijzondere cocktail bij geserveerd.

Het hotel richt zich ook op de Mexicaanse cultuur, en niet alleen de alcoholcultuur. De bar is kleurrijk ingericht met Latijns-Amerikaans kunst. Op woensdag, zaterdag en zondag spelen er bands die komen uit of geïnspireerd zijn door Mexico. Hiermee wordt het drinken van tequila op een geheel nieuw niveau gebracht. Aiste en Andrew hebben zoveel succes met hun formule, dat ze zelfs van plan zijn dit jaar een derde El Patron te openen. Hier is verder niks over bekend.

Lees meer

Dit vindt u misschien ook interessant

Engeland
Kamperen in een kerk
Engeland
Britten eren Shakespeare van de tuinen
Engeland
Reizen naar Engeland: 5 praktische vragen
Engeland
5x Redenen om nú naar Manchester te gaan
Engeland
Groot-Brittannië: Avontuur in stilte

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2021 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.