Wat is de beste tijd om naar Estland te reizen?
Hoewel ieder seizoen in Estland zijn eigen charmes heeft, zijn de temperaturen het aangenaamst in de zomer. In de zomermaanden ligt de temperatuur in Estland meestal net boven de twintig graden met af en toe een uitschieter naar dertig graden. De dagen zijn er in de zomer ook lang waardoor je extra lang van alles kunt genieten van alles wat het land te bieden heeft.

Wat voor visum heb je nodig?
Je hebt geen visum nodig als je naar Estland gaat. Een geldig identiteitsbewijs of paspoort volstaat.

Hoe zijn de (draadloze) internetverbindingen?
Steeds meer hotels, restaurants, cafés en luchthavens in Estland bieden wifi-verbindingen aan voor hun klanten, al dan niet gratis.

Hoe lang is de reistijd?
Na een vlucht van iets meer dan twee uur sta je vanaf Amsterdam in Tallinn, de hoofstad van Estland.

Wat mag je absoluut niet vergeten?
In Estland is er het hele jaar door kans op hevige, korte regenbuien, dus een goede regenjas kan van pas komen. Ook handig om te weten: het is in Estland een uur later dan in Nederland, zowel tijdens de zomer- als de wintertijd.