National Geographic is op zoek naar de mooiste foto’s. Of je nu dagelijks bezig bent met fotografie of als liefhebber slechts af en toe een foto maakt: de National Geographic Fotowedstrijd 2018 is open voor iedereen. Doe mee!

Wie weet word jij dé winnaar van de National Geographic Fotowedstrijd 2018. De winnende foto’s worden gepubliceerd in het novembernummer van National Geographic Magazine en op onze social media-kanalen.

De kracht van het beeld

National Geographic gelooft in de kracht van wetenschap, het ontdekken van de wereld en het vertellen van verhalen, op alle mogelijke manieren. Fotografen reizen continu voor National Geographic de wereld over, op zoek naar mooie, fascinerende en inspirerende verhalen. Maar nu doen we een beroep op jou.

Deel je foto, vertel je verhaal. Of je nu dagelijks bezig bent met fotografie of als liefhebber regelmatig een foto maakt: de National Geographic Fotowedstrijd 2018 is open voor iedereen.

Hoe doe je mee?

Ga naar www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl en upload je foto's.

Er zijn drie categorieën: Dier, Landschap en Mens. Je kunt per categorie één foto uploaden, tot uiterlijk 20 september.

Uit alle inzendingen kiest de vakjury per categorie vijftien finalisten, waarop vervolgens kan worden gestemd. De finalisten worden op 1 oktober bekendgemaakt en stemmen kan tot en met 15 oktober. Op 18 november volgt de feestelijke prijsuitreiking.

Upload jouw foto's & doe mee