Doe mee met de National Geographic Fotowedstrijd

Zie je jouw foto dit jaar terug in het National Geographic magazine?

Foto's Van Daphne van der Steen
Gepubliceerd 24 jun. 2019 15:54 CEST
Winnaar publieksprijs categorie Mens
Titel: Tubaman 
Fotograaf: Daphne van der Steen (Eindhoven)
"Deze foto heb ik gemaakt tijdens ...
Winnaar publieksprijs categorie Mens Titel: Tubaman Fotograaf: Daphne van der Steen (Eindhoven) "Deze foto heb ik gemaakt tijdens mijn reis door Tsjechië met mijn zusje. De foto is in Praag gemaakt. Als je goed kijkt, zie je een aantal Praagse gebouwen in de reflectie."
Foto van Daphne van der Steen

National Geographic is op zoek naar de mooiste foto’s. Of je nu dagelijks bezig bent met fotografie of als liefhebber slechts af en toe een foto maakt: de National Geographic Fotowedstrijd 2019 is open voor iedereen. Doe mee!

Wie weet word jij dé winnaar van de National Geographic Fotowedstrijd 2019. De winnende foto’s worden gepubliceerd in het novembernummer van National Geographic Magazine en op onze social media-kanalen, én slepen een mooie prijs in de wacht.

De kracht van het beeld

National Geographic gelooft in de kracht van wetenschap, het ontdekken van de wereld en het vertellen van verhalen, op alle mogelijke manieren. Fotografen reizen continu voor National Geographic de wereld over, op zoek naar mooie, fascinerende en inspirerende verhalen. Maar nu doen we een beroep op jou.

Deel je foto, vertel je verhaal. Of je nu dagelijks bezig bent met fotografie of als liefhebber regelmatig een foto maakt: de National Geographic Fotowedstrijd 2019 is open voor iedereen.

Hoe doe je mee?

Ga naar www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl en upload je foto's.

Er zijn drie categorieën: Dier, Landschap en Mens. Je kunt per categorie één foto uploaden, tot uiterlijk 19 september.

Uit alle inzendingen kiest de vakjury per categorie vijftien finalisten, waarop vervolgens kan worden gestemd. De finalisten worden op 1 oktober bekendgemaakt en stemmen kan tot en met 15 oktober. Op 17 november volgt de feestelijke prijsuitreiking.

Upload jouw foto's & doe mee

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.