Indonesië

Reis naar Indonesië met FOX, verre reizen van ANWB

Verre reizen. Met FOX is dat de wereld ontdekken en vakantie vieren. Kiest u voor een comfortabele groeps- of single reis of juist voor een privé reis naar Indonesië? Wij nemen u graag mee! donderdag, 9 november 2017

Door FOX, verre reizen van ANWB

Bij ons heeft u een ruime keuze uit meer dan 60 reizen naar Indonesië en Bali. Ontdek met ons de Borobudur op Java, orang-oetans op Sumatra, de bijzondere cultuur van Sulawesi en tropische stranden op Bali. We overnachten in comfortabele en centraal gelegen hotels en onze reisleiders en reisexperts kennen het land als geen ander. Meer flexibiliteit? Kies dan voor een privéreis naar Indonesië en stel zelf uw reis samen. Met inmiddels meer dan een miljoen dagen reiservaring zit u bij ons aan het juiste adres voor uw verre reis en dat garanderen wij met vier heldere reisbeloften:

Altijd naar het hart

Reizen is puur ervaren. Onze reisbegeleiders brengen u recht naar het hart van de bestemming. Zij zorgen ervoor dat u een aantal unieke ervaringen beleeft, die u nergens anders meemaakt.

Altijd comfortabel

We vliegen alleen met de beste luchtvaartmaatschappijen en overnachten in centraal gelegen, drie- of viersterrenhotels. Ook het vervoer is comfortabel en natuurlijk kunt u gewoon een harde koffer meenemen.

Altijd uitstekende service

FOX staat bekend om haar onovertroffen service. Onze groepsreizen worden begeleid door ervaren, Nederlandstalige reisbegeleiders, waarbij servicegerichtheid en passie voor het land in het bloed zit.

Altijd de beste prijs

Comfortabel reizen, maar wel tegen een scherpe prijs. Wij zijn continue bezig de beste deals te maken. Dit zonder concessies te doen aan het allerhoogste doel: een onvergetelijke en comfortabele reiservaring voor u.

Bekijk hier ons complete aanbod naar Indonesië.

Lees meer