Er gaat natuurlijk niets boven papier, maar vaak is het meer dan handig om je favoriete tijdschrift digitaal bij de hand te hebben. Readly is een digitale service die gebruikers onbeperkte toegang geeft tot meer dan 3000 nationale en internationale tijdschriften in een app. De service is snel, gebruiksvriendelijk en niet alleen de nieuwe uitgaves zijn beschikbaar, maar ook vorige. Handig als je ergens ter wereld een reisverhaal uit National Geographic Traveler over die plek wilt opzoeken, meer te weten wilt komen over bepaalde stad of gewoon, omdat je eindelijk tijd hebt om een editie van cover tot cover te lezen.

Zo werkt het

• Download hier de Readly-app en meld je aan. Je betaalt één maandelijks bedrag van € 9,99 en krijgt onbeperkte toegang tot meer dan 3000 tijdschriften in de app (tip: bekijk ook de aanbieding onderaan dit artikel).
• Lees op smartphone, tablet of pc.
• Offline lezen: je kunt tot wel 100 tijdschriften in je app downloaden zodat deze ook te lezen zijn als je offline – hoog in de lucht of elders zonder internet ­- bent.
• Je kunt tot en met vijf profielen in je account aanmaken zodat verschillende leden van je gezin of vrienden hun eigen profiel kunnen aanmaken en titels kunnen downloaden.
• Geen opzegtermijn: je kunt je abonnement altijd opzeggen zonder verplichtingen.

De voordelen op een rij

Al je favoriete magazines lezen tijdens het reizen, of je nu met het vliegtuig, trein of boot reist, vereenvoudigd op één app. Zo hou je ruimte over in je bagage voor al je andere belangrijke items. Met de gebruiksvriendelijke opties kun je een artikel opslaan en deze uitlezen wanneer de overstap klaar is. Of natuurlijk een magazine offline opslaan, voor als de vliegtuigmodus aan moet.

• Mobiel lezen: de tekst past zich aan in je mobiele telefoon zodat deze gemakkelijker op een klein scherm kan worden gelezen.
• Toegang tot vorige uitgaves
• Keuze uit meer dan 3000 magazines.
• Bewaar individuele pagina's
• Zoek artikelen op sleutelwoorden
• Geen verspreiding van nepnieuws
• Je kunt tot wel 100 tijdschriften in je app downloaden zodat deze ook te lezen zijn als je offline bent.
• Geen geo-blocking: Je kunt alle magazines altijd bereiken. Het maakt niet uit waar je bent in de wereld.

Probeer Readly nu voor de speciale prijs van 0,99 cent per maand voor de eerste 3 maanden. Klik hier om je aan te melden. Veel leesplezier!

Aanbieding geldt tot 31 januari 2019