Wat is Planet Possible?

Met Planet Possible informeren, inspireren en helpen we jou om lichter op de aarde te leven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bezoek Planet Possible om te leren over hoe je kunt helpen de aarde te beschermen.

Hier verzamelen we verhalen die je aansporen om meer te leren over onze planeet. Laat je inspireren door prachtige video's, verhalen en fotoreportages van over de hele wereld.

National Geographic geeft een weerstation weg!

Wil jij onze planeet ook beter leren kennen? National Geographic geeft een weerstation weg! Met dit weerstation kan je het weer heel nauwkeurig bijhouden, zo meet je onder andere: windsnelheid, windrichting, luchtvochtigheid, temperatuur, neerslag maar ook UV-niveau en lichtintensiteit. Via een eenvoudig display zijn alle waarden gemakkelijk af te lezen. Met dit weerstation kan je zo aan de slag als weervrouw- of man!

Een Kaapse janvangent bereid zich voor om te landen op Malgas ZuidAfrika Fotograaf Thomas Peschak bracht hele dagen door om de vluchtpatronen van de vogels te observeren tot deze ene vogel mij beloonde met deze bijna perfecte benadering van voren zegt Peschak
Broeikas Belgi