Skip to Content

Dit inspirerende natuurschoon doet al je zorgen verdwijnen

De kronkelende Silvretta Hochalpenstrasse wordt gezien als een van de mooiste wegen in de Alpen gezegend met talloze panoramas van de omliggende bergen en een indrukwekkend bergmeer Het unieke uitzicht over dit meer kan het best bewonderd worden vanuit het Silverettaseerestaurantpinterest icon
Kevin Artho, Vorarlberg Tourismus
1
De kronkelende Silvretta Hochalpenstrasse wordt gezien als een van de mooiste wegen in de Alpen gezegend met talloze panoramas van de omliggende bergen en een indrukwekkend bergmeer Het unieke uitzicht over dit meer kan het best bewonderd worden vanuit het Silverettaseerestaurant
Kevin Artho, Vorarlberg Tourismus
De kronkelende Silvretta Hochalpenstrasse wordt gezien als een van de mooiste wegen in de Alpen, gezegend met talloze panorama's van de omliggende bergen en een indrukwekkend bergmeer. Het unieke uitzicht over dit meer kan het best bewonderd worden vanuit het Silverettasee-restaurant.
2
Een van de mooiste natuurparken in Oostenrijk is het biosfeerpark Groes Walsertal Ontdek deze natuurlijke vallei omringd door Alpenpieken steile kloven watervallen en het Seewaldmeer Er is 230 kilometer aan uitgestippelde wandelpaden en leerzame routes die bezoekers uitnodigen om de omgeving te verkennen
Bernhard Huber, Alpenregion Bludenz Tourismus
Een van de mooiste natuurparken in Oostenrijk is het biosfeerpark Großes Walsertal. Ontdek deze natuurlijke vallei, omringd door Alpenpieken, steile kloven, watervallen en het Seewaldmeer. Er is 230 kilometer aan uitgestippelde wandelpaden en leerzame routes, die bezoekers uitnodigen om de omgeving te verkennen.
3
Maak kennis met de prachtige omgeving rond de Bodensee een waterlichaam groter dan Texel dat grenst aan Oostenrijk Zwitserland en Duitsland In de zomer lijken de stranden precies op die aan de Middellandse Zee en wordt er in het meer gezwommen gevist en gevaren
Roman Horner, Vorarlberg Tourismus
Maak kennis met de prachtige omgeving rond de Bodensee, een waterlichaam groter dan Texel dat grenst aan Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. In de zomer lijken de stranden precies op die aan de Middellandse Zee en wordt er in het meer gezwommen, gevist en gevaren.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
De Breitachklamm een kloof in het Kleinwalsertal is zonder meer een van de indrukwekkendste natuurlijke landschappen in regio Vorarlberg Wandel over bruggetjes tussen de steile kloofwanden terwijl een rivier in de diepte voorbij stroomt
Rolf Koeberle, Kleinwalsertal Tourismus
De Breitachklamm, een kloof in het Kleinwalsertal, is zonder meer een van de indrukwekkendste natuurlijke landschappen in regio Vorarlberg. Wandel over bruggetjes tussen de steile kloofwanden, terwijl een rivier in de diepte voorbij stroomt.
5
In de zomer zou niemand vermoeden dat de groene weiden en met dennenbossen begroeide heuvels van Kleinwalsertal s winters veranderen in een wintersportparadijs Wandel door deze explosie van groen en kom volledig tot rust
Oliver Farys, Kleinwalsertal Tourismus
In de zomer zou niemand vermoeden dat de groene weiden en met dennenbossen begroeide heuvels van Kleinwalsertal 's winters veranderen in een wintersportparadijs. Wandel door deze explosie van groen en kom volledig tot rust.
6
Een azuurblauw meer weerspiegelt de pieken van de omringende bergen in het wateroppervlak De Lnersee is met een kabelbaan te bereiken De hoogste top in de omgeving is de bijna 3000 meter hoge Schesaplana die avontuurlijke wandelaars kunnen beklimmen
Alpenregion Bludenz Tourismus
Een azuurblauw meer weerspiegelt de pieken van de omringende bergen in het wateroppervlak. De Lünersee is met een kabelbaan te bereiken. De hoogste top in de omgeving is de bijna 3.000 meter hoge Schesaplana, die avontuurlijke wandelaars kunnen beklimmen.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Wie nog steeds geen genoeg kan krijgen van de kleur groen kan de Groene Ring lopen een wandeltocht rond Lech Zrs over bergkammen door moerasgebieden en langs bergmeren en watervallen
Lech Zuers Tourismus
Wie nog steeds geen genoeg kan krijgen van de kleur groen kan de 'Groene Ring' lopen, een wandeltocht rond Lech Zürs, over bergkammen, door moerasgebieden, en langs bergmeren en watervallen.
8
En om alles af te sluiten kunnen we nog even wegdromen bij de mooiste plek in Oostenrijk het Formarinmeer en de Rode Wand een imposante bergketen die hierover uitkijkt Al een beetje tot rust gekomen
Christa Branz, Vorarlberg Tourismus
En om alles af te sluiten kunnen we nog even wegdromen bij de mooiste plek in Oostenrijk: het Formarinmeer en de 'Rode Wand', een imposante bergketen die hierover uitkijkt... Al een beetje tot rust gekomen?

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Een bosbrand in Calistoga Californi geeft de lucht een oranje gloed Uit nieuw onderzoek blijkt dat hitte as en andere deeltjes van branden zoals deze van invloed kunnen zijn op weerpatronen in de buurt en op grote afstand

Bosbranden kunnen destructieve stormen een half continent verderop versterken

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder