Skip to Content

Zuid-Afrika legaliseert de verkoop van neushoornhoorn

Een opzichter houdt een pas verwijderde hoorn in de hand De hoorn zal worden toegevoegd aan de grote hoeveelheid hoorns die in de afgelopen zijn opgeslagen Hume en een andere neushoornfokker wonnen onlangs een rechtszaak tegen de ZuidAfrikaanse regering waardoor het moratorium op de binnenlandse verkoop van neushoornhoorn werd opgehevenpinterest icon
David Chancellor, Kiosk
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Oktober 2015 Klerksdorp ZuidAfrika Neushoorns grazen op de landerijen van John Hume in Klerksdorp Hume is eigenaar van de grootste neushoornranch ter wereld waar een kleine 1200 neushoorns al jaren systematisch van hun hoorns worden ontdaan Hij heeft momenteel een dierenarts in vaste dienst die 52 weken per jaar bezig is neushoorns te onthoornen Om de neushoorns te beschermen beschikt hij over een klein legertje veiligheidspersoneel terwijl boerenarbeiders het gestaag toenemend aantal neushoorns voeren met alfalfa en voederpellets Hij fokt momenteel bijna tweehonderd neushoorns per jaarFrom the series rhino farm by David Chancellor
David Chancellor, Kiosk
Oktober 2015, Klerksdorp, Zuid-Afrika. Neushoorns grazen op de landerijen van John Hume in Klerksdorp. Hume is eigenaar van de grootste neushoornranch ter wereld, waar een kleine 1200 neushoorns al jaren systematisch van hun hoorns worden ontdaan. Hij heeft momenteel een dierenarts in vaste dienst, die 52 weken per jaar bezig is neushoorns te onthoornen. Om de neushoorns te beschermen beschikt hij over een klein legertje veiligheidspersoneel, terwijl boerenarbeiders het gestaag toenemend aantal neushoorns voeren met alfalfa en voederpellets. Hij fokt momenteel bijna tweehonderd neushoorns per jaar. From the series 'rhino farm’ by David Chancellor
2
Op de ranch van Hume voert een arbeider alfalfa aan witte neushoorns In ZuidAfrika leeft ongeveer zeventig procent van de wereldpopulatie aan witte neushoorns
David Chancellor, Kiosk
Op de ranch van Hume voert een arbeider alfalfa aan witte neushoorns. In Zuid-Afrika leeft ongeveer zeventig procent van de wereldpopulatie aan witte neushoorns.
3
Een neushoorn waarvan de hoorn is afgezaagd voedt zich op de landerijen van Hume die het hele jaar door een dierenarts in dienst heeft om bij de neushoorns de hoorns af te zagen Het onthoornen helpt om stropers te ontmoedigen In april werd het na een gerechtelijke uitspraak weer legaal om binnen ZuidAfrika neushoornhoorn met winstoogmerk te verkopen
David Chancellor, Kiosk
Een neushoorn waarvan de hoorn is afgezaagd, voedt zich op de landerijen van Hume, die het hele jaar door een dierenarts in dienst heeft om bij de neushoorns de hoorns af te zagen. Het onthoornen helpt om stropers te ontmoedigen. In april werd het na een gerechtelijke uitspraak weer legaal om binnen Zuid-Afrika neushoornhoorn met winstoogmerk te verkopen.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Een licht verdoofde witte neushoorn wordt geblinddoekt en tegen de grond gewerkt om van zijn hoorn te worden ontdaan Al jaren laat Hume systematisch de hoorns van zijn neushoorns afzagen
David Chancellor, Kiosk
Een licht verdoofde witte neushoorn wordt geblinddoekt en tegen de grond gewerkt om van zijn hoorn te worden ontdaan. Al jaren laat Hume systematisch de hoorns van zijn neushoorns afzagen.
5
Bij een neushoorn wordt de hoorn afgezaagd Sinds het verbod op de verkoop van neushoornhoorn in ZuidAfrika dat in 2009 werd afgekondigd heeft Hume zijn hoorns opgeslagen De internationale handel in neushoornhoorn is al sinds 1977 verboden
David Chancellor, Kiosk
Bij een neushoorn wordt de hoorn afgezaagd. Sinds het verbod op de verkoop van neushoornhoorn in Zuid-Afrika, dat in 2009 werd afgekondigd, heeft Hume zijn hoorns opgeslagen. De internationale handel in neushoornhoorn is al sinds 1977 verboden.
6
Werknemers van de ranch zagen de hoorn van een neushoorn af Hume heeft inmiddels een voorraad van zon zes ton aan neushoornhoorn opgeslagen
David Chancellor, Kiosk
Werknemers van de ranch zagen de hoorn van een neushoorn af. Hume heeft inmiddels een voorraad van zo’n zes ton aan neushoornhoorn opgeslagen.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Bij deze geblinddoekte witte neushoorn is zojuist de hoorn afgezaagd Naast het afzagen van de hoorns om stropers te ontmoedigen heeft Hume ook een legertje veiligheidsmensen in vaste dienst om de dieren te beschermen
David Chancellor, Kiosk
Bij deze geblinddoekte witte neushoorn is zojuist de hoorn afgezaagd. Naast het afzagen van de hoorns om stropers te ontmoedigen, heeft Hume ook een legertje veiligheidsmensen in vaste dienst om de dieren te beschermen.
8
Een opzichter houdt een pas verwijderde hoorn in de hand De hoorn zal worden toegevoegd aan de grote hoeveelheid hoorns die in de afgelopen zijn opgeslagen Hume en een andere neushoornfokker wonnen onlangs een rechtszaak tegen de ZuidAfrikaanse regering waardoor het moratorium op de binnenlandse verkoop van neushoornhoorn werd opgeheven
David Chancellor, Kiosk
Een opzichter houdt een pas verwijderde hoorn in de hand. De hoorn zal worden toegevoegd aan de grote hoeveelheid hoorns die in de afgelopen zijn opgeslagen. Hume en een andere neushoornfokker wonnen onlangs een rechtszaak tegen de Zuid-Afrikaanse regering, waardoor het moratorium op de binnenlandse verkoop van neushoornhoorn werd opgeheven.
9
De hoorn van een neushoorn wordt gewogen voordat hij wordt opgeslagen
David Chancellor, Kiosk
De hoorn van een neushoorn wordt gewogen voordat hij wordt opgeslagen.
Advertentie - Lees hieronder verder
10
De neushoornhoorns worden samen met het slijpsel opgeslagen in een kluis De illegale handel in neushoornhoorn neemt toe De vraag komt voornamelijk uit Vietnam waar sommige mensen geloven dat neushoornhoorn medicinale eigenschappen heeft nadat een politicus had beweerd dat hij dankzij de hoorn van kanker was genezen
David Chancellor, Kiosk
De neushoornhoorns worden samen met het slijpsel opgeslagen in een kluis. De illegale handel in neushoornhoorn neemt toe. De vraag komt voornamelijk uit Vietnam, waar sommige mensen geloven dat neushoornhoorn medicinale eigenschappen heeft nadat een politicus had beweerd dat hij dankzij de hoorn van kanker was genezen.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Potgrond wordt gebruikt om zaadjes in te planten en de plantenbakken van mensen met stadstuinen mee te vullen maar draagt door zijn ingredinten enorm bij aan de CO2uitstoot

Van potgrond krijg je vuile handen – letterlijk en figuurlijk

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder