Skip to Content

Gezin van reisbloggers levend en wel teruggevonden na aanval van piraten

Een boot op een igarap overstroomde kreek in het Braziliaanse Amazonegebied bij Belm in de deelstaat Par waar het gezin vermist raaktepinterest icon
Alex Robinson, Aurora
1
Op deze foto van het Braziliaanse staatssecretariaat voor Openbare Veiligheid en Sociale Defensie zijn Adam Harteau links Emily Harteau derde van rechts en hun twee dochters samen met leden van de militaire politie en inwoners te zien in het stadje Breves in Par
AP Images
Op deze foto van het Braziliaanse staatssecretariaat voor Openbare Veiligheid en Sociale Defensie zijn Adam Harteau (links), Emily Harteau (derde van rechts) en hun twee dochters samen met leden van de militaire politie en inwoners te zien in het stadje Breves in Pará.
2
Boten op een rivier in het regenwoud van het Amazonegebied in het district IgarapMirim in de noordelijke Braziliaanse deelstaat Par
Paulo Amorim, Getty Images
Boten op een rivier in het regenwoud van het Amazonegebied in het district Igarapé-Mirim, in de noordelijke Braziliaanse deelstaat Pará.
3
Luchtfoto van het regenwoud in de noordelijke deelstaat Par in Brazili
Filipe Frazo, Getty Images
Luchtfoto van het regenwoud in de noordelijke deelstaat Pará in Brazilië.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Een bosbrand in Calistoga Californi geeft de lucht een oranje gloed Uit nieuw onderzoek blijkt dat hitte as en andere deeltjes van branden zoals deze van invloed kunnen zijn op weerpatronen in de buurt en op grote afstand

Bosbranden kunnen destructieve stormen een half continent verderop versterken

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder