Skip to Content

Verbluffende portretten van traditionele klederdracht

De leguaan was duizenden jaren lang een symbool voor de Zapoteken vooral in de Istmo de Tehuantepec waar het dier in openbare parken gezien kan worden en onderdeel is van het leven van de Istmeoculturenpinterest icon
Diego Huerta
Advertentie - Lees hieronder verder
1
De leguaan was duizenden jaren lang een symbool voor de Zapoteken vooral in de Istmo de Tehuantepec waar het dier in openbare parken gezien kan worden en onderdeel is van het leven van de Istmeoculturen
Diego Huerta
De leguaan was duizenden jaren lang een symbool voor de Zapoteken, vooral in de Istmo de Tehuantepec, waar het dier in openbare parken gezien kan worden en onderdeel is van het leven van de Istmeño-culturen.
2
Een meisje belichaamt de figuur van Malinche een historisch personage die de Spanjaarden hielp om te communiceren met de inheemse bevolking
Diego Huerta
Een meisje belichaamt de figuur van Malinche, een historisch personage die de Spanjaarden hielp om te communiceren met de inheemse bevolking.
3
De Danza de los Rubios Dans van de blonden wordt opgevoerd ter ere van de mannen en vrouwen op het land die zich traditioneel bekommerden om het vee Het is een zeer levendige en intense dans die veel energie vergt
Diego Huerta
De Danza de los Rubios (‘Dans van de blonden’) wordt opgevoerd ter ere van de mannen en vrouwen op het land die zich traditioneel bekommerden om het vee. Het is een zeer levendige en intense dans die veel energie vergt.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
In Jamiltepec wordt SintJakobus de Apostel de Meerdere vereerd met een dans waarin de heilige wordt uitgebeeld als ruiter te paard en met het zwaard waarmee hij het kwaad overwint
Diego Huerta
In Jamiltepec wordt Sint-Jakobus de Apostel (de Meerdere) vereerd met een dans waarin de heilige wordt uitgebeeld als ruiter te paard en met het zwaard waarmee hij het kwaad overwint.

Fotografie

Verveling is normaal in de tunnels aangezien er weinig te doen is naast het gebruiken van drugs Maar Catalina schreef ook graag

Catalina leefde in de tunnels onder Boekarest

This is an image

Zo zwaar is de Yukon Quest sledehondenrace

Verloren  Lost

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022

Gedeelde nummer 1 in de categorie dier CIRCLE OF LIFEBeschrijving door de fotograaf De reden waarom ik voor deze foto kies Het is een vloeiend geheel door de weerspiegeling de eekhoorn zijn houding lijkt door de reflectie in een cirkelvorm te zijn waardoor je een uniek beeld krijgt De kleuren en compositie zitten heel goed en de foto straalt enorm veel kracht en dynamiek uit

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022: publieksprijs

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder