Skip to Content

Een poëtische kijk op het behoud van wilde dieren

Op de Borana Ranch in het noorden van Kenia leert een parkopziener in opleiding hoe hij zich moet camoufleren Deze krijgers worden niet alleen getraind in camouflage maar ook in hinderlaagtactieken om stropers te bestrijdenpinterest icon
1
Op de Borana Ranch in het noorden van Kenia leert een parkopziener in opleiding hoe hij zich moet camoufleren Deze krijgers worden niet alleen getraind in camouflage maar ook in hinderlaagtactieken om stropers te bestrijden
Op de Borana Ranch in het noorden van Kenia leert een parkopziener in opleiding hoe hij zich moet camoufleren. Deze krijgers worden niet alleen getraind in camouflage, maar ook in hinderlaagtactieken om stropers te bestrijden.
2
Wanneer nieuwe rekruten arriveren hebben ze geen technische kennis op het gebied van het bestrijden van stropers Tijdens hun opleiding gebruiken ze stokken in plaats van geweren totdat ze gekwalificeerd zijn om vuurwapens te dragen
Wanneer nieuwe rekruten arriveren, hebben ze geen technische kennis op het gebied van het bestrijden van stropers. Tijdens hun opleiding gebruiken ze stokken in plaats van geweren, totdat ze gekwalificeerd zijn om vuurwapens te dragen.
3
Parkopzieners in opleiding worden geselecteerd uit kandidaten verspreid over alle 27 stamreservaten binnen de Northern Rangeland Trust en worden onderdeel van een antistropersteam met leden van verschillende etnische achtergronden
Parkopzieners in opleiding worden geselecteerd uit kandidaten verspreid over alle 27 stamreservaten binnen de Northern Rangeland Trust en worden onderdeel van een anti-stropersteam met leden van verschillende etnische achtergronden.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Na het voltooien van hun opleiding worden de rekruten van wapens voorzien en krijgen ze de status van reservisten van de Keniaanse politie
Na het voltooien van hun opleiding worden de rekruten van wapens voorzien en krijgen ze de status van reservisten van de Keniaanse politie.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Een bosbrand in Calistoga Californi geeft de lucht een oranje gloed Uit nieuw onderzoek blijkt dat hitte as en andere deeltjes van branden zoals deze van invloed kunnen zijn op weerpatronen in de buurt en op grote afstand

Bosbranden kunnen destructieve stormen een half continent verderop versterken

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder