Skip to Content

Om de kosmos te bestuderen ging dit dorp van het net

In 1958 werd in Green Bank nabij de grens van West Virginia met Virginia een zone van radiostilte ingesteld de National Radio Quiet Zone die een gebied van bijna 34000 vierkante kilometer beslaat Mensen die hier opgroeien leven grotendeels zonder mobiele telefoon en toegang tot draadloze verbindingen als wifipinterest icon
Paul Kranzler and Andrew Phelps
Advertentie - Lees hieronder verder
1
In 1958 werd in Green Bank nabij de grens van West Virginia met Virginia een zone van radiostilte ingesteld de National Radio Quiet Zone die een gebied van bijna 34000 vierkante kilometer beslaat Mensen die hier opgroeien leven grotendeels zonder mobiele telefoon en toegang tot draadloze verbindingen als wifi
Paul Kranzler and Andrew Phelps
In 1958 werd in Green Bank, nabij de grens van West Virginia met Virginia, een zone van radiostilte ingesteld: de ‘National Radio Quiet Zone’, die een gebied van bijna 34.000 vierkante kilometer beslaat. Mensen die hier opgroeien, leven grotendeels zonder mobiele telefoon en toegang tot draadloze verbindingen als wifi.
2
Tegenwoordig telt het dorp Green Bank zon 150 inwoners
Paul Kranzler and Andrew Phelps
Tegenwoordig telt het dorp Green Bank zo’n 150 inwoners.
3
David Jones was in het verleden sheriff van Pocohontas County in West Virginia de gemeente waarin het Green Bank Observatory ligt
Paul Kranzler and Andrew Phelps
David Jones was in het verleden sheriff van Pocohontas County in West Virginia, de gemeente waarin het Green Bank Observatory ligt.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
De fotografen Paul Kranzler en Andrew Phelps raakten gefascineerd door het dagelijks leven in Green Bank mede omdat ze genteresseerd waren in de manier waarop de ontwikkeling van het dorp werd gevormd door de afwezigheid van draadloze technologie
Paul Kranzler and Andrew Phelps
De fotografen Paul Kranzler en Andrew Phelps raakten gefascineerd door het dagelijks leven in Green Bank, mede omdat ze geïnteresseerd waren in de manier waarop de ontwikkeling van het dorp werd gevormd door de afwezigheid van draadloze technologie.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Potgrond wordt gebruikt om zaadjes in te planten en de plantenbakken van mensen met stadstuinen mee te vullen maar draagt door zijn ingredinten enorm bij aan de CO2uitstoot

Van potgrond krijg je vuile handen – letterlijk en figuurlijk

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder