Málaga: Markthal Mercado Merced

Zoek je een reden om naar Málaga te gaan? Ga dan eens langs bij Mercado Merced.

Gepubliceerd 9 nov. 2017 02:55 CET
Foto van Mercado Merced

Laat je leiden door je smaakpapillen en bezoek in Málaga de nieuwe culinaire hotspot Mercado Merced. Het marktgebouw, op een steenworp afstand van de geboorteplaats van Pablo Picasso, was vroeger een wat grauwe, donkere plek in de stad, maar is volledig gerenoveerd tot een lichte moderne hal met 22 kraampjes vol moderne cuisine en traditionele gerechten. Vul een tortilla met verse ingrediënten bij Cot-Cot. Zet je tanden in een hamburger van La Finca of sluit aan in de rij voor een stuk Iberische ham van Beher. Een dorstlessend biertje bestel je bij de Andalusische bierbrouwer Cruz Campo. Ook toprestaurants als Arequipa, van chef Diego Gallegos, hebben hier een vestiging.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.