Iedereen wil wel duurzamer leven, maar de meesten weten niet meteen hoe. Tegelijkertijd leeft het beeld dat duurzaamheid enorm beperkend is. Dat het dat juist niet is, wil For Good bewijzen. Met een paar kleine inspanningen verklein je je ecologische voetafdruk, en zorg je er dus voor dat je omgeving weer een stukje groener wordt. Tijdens de maand juni krijgen alle gebruikers van de For Good-app ook de tips van de #STOPMETPLASTIC campagne.

Ben jij ook benieuwd naar je ecologische voetafdruk?

We leven allemaal op te grote ecologische voet. Hoe groot die voetafdruk dan is en wat je er aan kan doen, vertelt de For Good-app je.

De CO2-uitstoot van je voeding en energieverbruik wordt gemeten aan de hand van gerichte vragen. De CO2-uitstoot van je vervoer berekent de app zelf. Die trackt namelijk automatisch of jij de auto, de fiets, het openbaar vervoer of de benen neemt.

For Good reikt je de tools aan, jij kiest wat je wil veranderen en hoe ver je wil gaan. De concrete tips en inzichten werken inspirerend, met kleine inspanningen verklein je je ecologische voetafdruk en zorg je ervoor dat je omgeving weer een stukje groener wordt. For Good is gratis te downloaden via itunes en Google play

This is an image