Doe mee met de National Geographic City Clean-Ups

Handen uit de mouwen en help een ochtend mee deze steden zwerfplasticvrij te maken!

Wednesday, May 15, 2019,
Door Redactie

Juni staat bij National Geographic in het teken van Stop met Plastic – onze jaarlijkse actie tegen wegwerpplastic. Dit jaar staat het Plastic Plan centraal, waarmee we voor 2020 wereldwijd 1 miljard stuks plastic uit de oceaan willen houden. En ook jij kunt daar je steentje aan bijdragen.

Als onderdeel van het Plastic Plan organiseren we City Clean-Ups in 3 verschillende steden, waarbij we met elkaar de stad en parken zwerfplasticvrij maken.

Op zaterdag 1 juni was de kick-off in Den Haag, bekijk de aftermovie hier. Zaterdag 15 juni werd Nijmegen zwerfplasticvrij gemaakt (bekijk de foto's). Je kunt je nog opgeven voor de City Clean-Up in Zwolle die plaatsvindt op zondag 30 juni. We verzamelen en eindigen op een centrale plek, de clean-up routes duren circa 1 tot 1,5 uur. Er worden ook speciale familieroutes georganiseerd die geschikt zijn voor (jonge) kinderen. Bij aankomst ontvang je een uniek National Geographic t-shirt.

Doe ook mee en schrijf je nu (gratis) in voor de City Clean-Up in de stad van jouw keuze! 
Klik hier om je aan te melden en jouw plek te claimen >

Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar per locatie, dus wees er snel bij!
Deelname op eigen risico.

 

Lees meer over de campagne Stop met Plastic en het plastic probleem >

Maak jouw eigen Plastic Plan >

Lees meer