Juni staat bij National Geographic in het teken van Stop met Plastic – onze jaarlijkse actie tegen wegwerpplastic. Dit jaar staat het Plastic Plan centraal, waarmee we voor 2020 wereldwijd 1 miljard stuks plastic uit de oceaan willen houden. En ook jij kunt daar je steentje aan bijdragen.

Als onderdeel van het Plastic Plan organiseren we City Clean-Ups in 3 verschillende steden, waarbij we met elkaar de stad en parken zwerfplasticvrij maken.

Op zaterdag 1 juni was de kick-off in Den Haag, bekijk de aftermovie hier. Zaterdag 15 juni werd Nijmegen zwerfplasticvrij gemaakt (bekijk de foto's). Je kunt je nog opgeven voor de City Clean-Up in Zwolle die plaatsvindt op zondag 30 juni. We verzamelen en eindigen op een centrale plek, de clean-up routes duren circa 1 tot 1,5 uur. Er worden ook speciale familieroutes georganiseerd die geschikt zijn voor (jonge) kinderen. Bij aankomst ontvang je een uniek National Geographic t-shirt.

Doe ook mee en schrijf je nu (gratis) in voor de City Clean-Up in de stad van jouw keuze!
Klik hier om je aan te melden en jouw plek te claimen >

Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar per locatie, dus wees er snel bij!
Deelname op eigen risico.

Lees meer over de campagne Stop met Plastic en het plastic probleem >

Maak jouw eigen Plastic Plan >