Vietnam

Tips & tricks: Vietnam

Vietnam kronkelt als een slang langs de Pacific Rim van Zuidoost-Azië, van de noordelijke bergen tot de moerassige Mekongdelta 2000 kilometer verderop. Gebruik onze tips om wegwijs te worden in dit enorm gevarieerde land. donderdag, 9 november 2017

Door Myrthe Prins

The best of...

Een reisgids over Vietnam zal je overspoelen met dingen om te zien en te doen in dit land van verschillende landschappen, klimaten en culturen. Met zo veel mogelijkheden is het een hele klus om te bepalen welke bestemmingen absoluut de moeite waard zijn. Daarom hebben we vijf bezienswaardigheden uitgelicht die je in geen geval mag missen.

Vietnam in een kom

Pho (spreek uit als ‘fur’) wordt ook wel omschreven als de ziel van Vietnam gevangen in een soepkom. Dit nationale gerecht is een rijkgevulde noedelsoep, op smaak gebracht met steranijs, gember, kaneel, koriander, rode peper en rundermergpijp. Hier de beste plekken om dit gerecht, of andere smaken uit de Vietnamese keuken, te nuttigen.

Ongeschreven regels

Eerste keer in Vietnam? Met deze tips meng je je moeiteloos tussen de lokale bevolking. 

Lees meer