Wie denkt dat dit het mooiste van Zuid-Afrika is, zal nog verrast worden. Er valt namelijk ontzettend veel meer te zien. De prachtige natuurparken, de indrukwekkende steden Kaapstad en Johannesburg en de vriendelijke, kleurrijke bevolking zorgen ervoor dat het hele gezin er zich direct thuis voelt.

De fauna van Zuid-Afrika

Door alle variatie is Zuid-Afrika een perfect land om een rondreis met kinderen te maken. De fauna laat niet alleen kindermonden openvallen, ook volwassenen vergeten niet snel hoe het is om walvissen te zien in Hermanus of een pinguïnkolonie in Boulders Beach. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Big Five. Ook kun je Mlilwane te paard verkennen of per boot op zoek gaan naar dolfijnen en zeeleeuwen in Tsitsikamma Nationaal Park.

This is an image

Van Kaapstad tot de ‘townships’

De ontdekkingsreis voert verder naar de plaatsen van Zuid-Afrika. (Jonge) avonturiers kunnen zich vermaken op de stranden van Kwazulu Natal, maar ze kunnen ook de kleurrijke Afrikaanse markten bezoeken of de levendige steden zoals Johannesburg en Pretoria bewonderen, waar het indrukwekkende verleden nog altijd zichtbaar is. Vanaf de Tafelberg kun je heel Kaapstad goed zien en kan de Nederlandstalige reisbegeleider je over de rijke geschiedenis van Zuid-Afrika vertellen.