Zuid-Afrika is een land bij uitstek om zelf te rijden. Er zijn prachtige routes, die je via het bruisende Kaapstad langs de grillige kust, idyllische plaatsjes en uitgestrekte wijngaarden oostwaarts brengen. Uiteraard vind je er ook waanzinnige natuur – en wildparken, waarvan sommige malariavrij. Ideaal wanneer je met kinderen reist.

Bij Talisman pikken we altijd de krenten uit de pap. Onze bestemmingsspecialisten kennen het land op hun duimpje en weten als geen ander welke accommodaties en excursies ze moeten selecteren om jullie rondreis onvergetelijk te maken. Deze specialisten selecteren echte Talisman-momenten: verblijven in exclusieve privéreservaten in het Krugerpark, fietsen door SoWeTo, een wijnproeverij in Stellenbosch of al paardrijdend met je kinderen op zoek naar de Big Five. Iedere reis barst van de 'typisch Talisman-momenten'.

Op de website van Talisman vind je een aantal routesuggesties. Deze dienen slechts ter inspiratie, ze laten je zien wat er allemaal mogelijk is in het land. Wil je graag naar Zuid-Afrika, en wil je dat Talisman deze reis voor je samenstelt? Neem dan contact op met één van de bestemmingsspecialisten. Zij gaan met jou het gesprek aan, om vervolgens helemaal aan de hand van jouw/jullie wensen en voorkeuren een reisvoorstel te doen.

Reis je met Talisman naar Zuid-Afrika, dan weet je zeker dat je altijd op de meest bijzondere plaatsen in het land verblijft. Ver van de massa en dichtbij de lokale bevolking. Je maakt dingen mee die voor andere reizigers verborgen blijven en door het uitstekende serviceconcept van Talisman hoef je voor en tijdens je vakantie zelf helemaal nergens meer over na te denken. Enkel genieten dus.

Wil jij een exclusieve reis maken door Zuid-Afrika? Bekijk hier de rondreizen en reisverslagen van Talisman travel design.