Morgan Freeman duikt voor National Geographic opnieuw in de grote vragen van het leven. Na de focus op de reden van ons bestaan in het veelgeprezen ‘The Story of God’ staat ditmaal de menselijkheid centraal in ‘The Story of Us’. De zesdelige reeks begint zondag om 21.30 uur op National Geographic.

Globalisering en technologie

We zijn allemaal mensen, dus waarom zien onze samenlevingen er over de hele wereld zo anders uit? Hoe ontwikkelde de menselijke beschaving zich? En hoe zal de samenleving er in de toekomst uitzien, als globalisering en technologie ons leven steeds verder beïnvloeden? In een tijd waarin wereldwijde gebeurtenissen culturen lijken te scheiden, probeert Morgan Freeman in ‘The Story of Us’ de fundamentele krachten bloot te leggen die onze samenlevingen bij elkaar houden.