Japan: bubbelen in de achtbaan in het Spamusement Park

Een plek waar ontspanning en adrenaline samenkomen, waar baden in een hottub en racen in de achtbaan tegelijk kan... ‘s Werelds eerste Spamusement Park is alles wat je hoopt dat het is.

Gepubliceerd 9 nov. 2017 03:03 CET
Foto van YouTube

In Beppu, een Japans stadje dat bekend staat om zijn natuurlijke waterbronnen, komt binnenkort ’s werelds eerste echte Spamusement Park. Je leest het goed: hottubs in een reuzenrad, achtbanen met bubbelend water in de zitjes en fonteintjes op de draaimolen.

Foto van YouTube

De burgemeester van Beppu, Yaushiro Nagano, plaatste een filmpje op YouTube waarin hij beloofde het Spamusement Park te bouwen als het filmpje meer dan een miljoen keer bekenen werd. Na vier dagen was het al zover en moest de burgemeester zijn belofte nakomen, nu is het stadbestuur op zoek naar creatieve zielen die ideeën hebben voor het park.

Foto van YouTube

Het stadje is al populair bij toeristen, dankzij het feit dat er elke minuut zo’n 83.058 liter water door de bronnen vloeit. Met dit nieuwe park wil het stadbestuur nog meer internationale toeristen lokken. ‘Daarbij geeft het inwoners ook een extra reden om trots te zijn op hun thuisstad,’ voegt de burgemeester toe.

Lees ook: ‘Wijnpretpark opent in Bordeaux’.

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.