Skip to Content

Een nieuwe generatie Amerikanen leert te leven als een soldaat

De elfjarige Bailey wacht op inspectie van haar outfit tijdens een van de wekelijkse Young Marinesbijeenkomsten in Hanover in de staat Pennsylvania The Young Marines is een nonprofitorganisatie die zich richt op jongeren en zich bezighoudt met zaken als burgerschap vaderlandsliefde en leven zonder drugspinterest icon
Sarah Blesener, Alexia Foundation, Catchlight
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Young Marines bidden tijdens een bal bij de plaatselijke Veterans of Foreign Warsvereniging in Hanover Pennsylvania De cadetten nemen hun familie en vrienden mee naar de festiviteiten ter ere van de prestaties van hun medepupillen
Sarah Blesener, Alexia Foundation, Catchlight
Young Marines bidden tijdens een bal bij de plaatselijke Veterans of Foreign Wars-vereniging in Hanover, Pennsylvania. De cadetten nemen hun familie en vrienden mee naar de festiviteiten ter ere van de prestaties van hun mede-pupillen.
2
Aan de muur van het onderkomen van de Veterans of Foreign Warsvereniging in Hanover Pennsylvania hangen memorabilia van Vietnamveteranen Young Marines hebben daar een bal met hun familieleden en vrienden
Sarah Blesener, Alexia Foundation, Catchlight
Aan de muur van het onderkomen van de Veterans of Foreign Wars-vereniging in Hanover, Pennsylvania hangen memorabilia van Vietnamveteranen. Young Marines hebben daar een bal met hun familieleden en vrienden.
3
Garett een hooggeplaatste Young Marine danst met zijn vriendin tijdens een jaarlijks bal in Hanover Pennsylvania
Sarah Blesener, Alexia Foundation, Catchlight
Garett, een hooggeplaatste Young Marine, danst met zijn vriendin tijdens een jaarlijks bal in Hanover, Pennsylvania.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Young Marines kijken toe terwijl hun medecadetten dansen tijdens een jaarlijks bal in Hanover Pennsylvania
Sarah Blesener, Alexia Foundation, Catchlight
Young Marines kijken toe terwijl hun medecadetten dansen tijdens een jaarlijks bal in Hanover, Pennsylvania.
5
Young Marines dansen samen tijdens een bal met familieleden en medecadetten in het onderkomen van de plaatselijke Veterans of Foreign Warsafdeling in Hanover Pennsylvania The Young Marines zijn een nonprofitorganisatie met zon tienduizend studentleden in het hele land
Sarah Blesener, Alexia Foundation, Catchlight
Young Marines dansen samen tijdens een bal met familieleden en medecadetten in het onderkomen van de plaatselijke Veterans of Foreign Wars-afdeling in Hanover, Pennsylvania. The Young Marines zijn een non-profitorganisatie met zo'n tienduizend studentleden in het hele land.
Watch Next
 
preview for Geschiedenis

Geschiedenis en archeologie

het levensverhaal van elizabeth bthory die ook wel bekendstaat als de bloedhertogin en wordt beschouwd als de meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaar aller tijden is onherroepelijk gehuld in gruwelijke mythen eind zestiende begin zeventiende eeuw zou zij honderden jonge vrouwen hebben gemarteld en vermoord

De hertogin Elizabeth Báthory was een moordenaar

Op deze tekening is het wrak van de jonk Nanhai Nr 1 in het slib op de zeebodem uitgebeeld voordat het schip werd gelicht

Dit Chinese scheepswrak bleef jarenlang geheim

een tekening van de nazcalijnen in peru

Het grootste mysterie van Peru: de Nazcalijnen

This is an image

Plagen veroorzaakten angst voor ‘ondoden’

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder