Een luxe toevluchtsoord in het hart van Zwitserland werd overspoeld met boekingen na een bezoek van een Braziliaanse reisblogger. Zij plaatste een video van de spectaculaire infinity pool van Villa Honegg, met panoramisch uitzicht op de besneeuwde bergtoppen, op Instagram en Facebook, waarna hij viraal ging.

Het vijfsterrenboetiekhotel, dat op 914 meter hoogte ligt en uitkijkt over het Vierwoudstrekenmeer, heeft een buitenzwembad waar je u tegen zegt: 34 graden met ingebouwde jacuzzi en uitzicht op omringende bergen, meren en valleien. En ’s avonds wordt die setting er eigenlijk alleen maar mooier op, zoals te zien is in de video van de Braziliaanse.

Hotel Villa Honegg gelegen in het hart van Zwitserland waar je het veelbesproken en fotogenieke buitenzwembad vindt
Hotel Villa Honegg, gelegen in het hart van Zwitserland, waar je het veelbesproken en fotogenieke buitenzwembad vindt.
Villa Honegg

Hotel Villa Honegg, op ongeveer een uur rijden van Zürich, geeft aan dat het aantal aanvragen ongeveer is vertienvoudigd, sinds de video viraal is gegaan. Ben je ook verleid tot een duik in het luxueuze zwembad, houd dan wel rekening met het prijskaartje. De goedkoopste kamer in het hotel is €446 per nacht. Kijk mee: