Zwitsers zwembad gaat viraal

Dobberen in een verwarmd openluchtzwembad met uitzicht op spitse bergtoppen rond een diepe vallei. Mensen willen massaal naar Zwitserland voor dit zwembad!

Gepubliceerd 9 nov. 2017 03:04 CET
Foto van Hotel Villa Honegg

Een luxe toevluchtsoord in het hart van Zwitserland werd overspoeld met boekingen na een bezoek van een Braziliaanse reisblogger. Zij plaatste een video van de spectaculaire infinity pool van Villa Honegg, met panoramisch uitzicht op de besneeuwde bergtoppen, op Instagram en Facebook, waarna hij viraal ging.

Het vijfsterrenboetiekhotel, dat op 914 meter hoogte ligt en uitkijkt over het Vierwoudstrekenmeer, heeft een buitenzwembad waar je u tegen zegt: 34 graden met ingebouwde jacuzzi en uitzicht op omringende bergen, meren en valleien. En ’s avonds wordt die setting er eigenlijk alleen maar mooier op, zoals te zien is in de video van de Braziliaanse.

Hotel Villa Honegg, gelegen in het hart van Zwitserland, waar je het veelbesproken en fotogenieke buitenzwembad vindt.
Foto van Villa Honegg

Hotel Villa Honegg, op ongeveer een uur rijden van Zürich, geeft aan dat het aantal aanvragen ongeveer is vertienvoudigd, sinds de video viraal is gegaan. Ben je ook verleid tot een duik in het luxueuze zwembad, houd dan wel rekening met het prijskaartje. De goedkoopste kamer in het hotel is €446 per nacht. Kijk mee:

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.