Blauwe helm op, riemen vast en zoef! Samen met drie andere waaghalzen slinger je langs de kolossale watervallen in Canada, die de grens met Amerika markeren. Tijdens de 670 meter-lange rit heb je een adembenemend uitzicht op de American Fall en de Bridal Veil Falls, waarna je richting de Horshoe Falls vliegt voor de landing. Enjoy the moment, want na ongeveer een minuut sta je alweer beneden! Het landingsplateau biedt je uniek zicht op de Niagara River, terwijl je de mist van de Horshoe Falls voelt optrekken.

Om een ritje bij de Niagara Falls te maken moet je 7 jaar of ouder zijn en tussen de 29 en 136 kilo wegen. Per persoon betaal je 50 Canadese dollar (omgerekend 35 euro), maar daar krijg je dan ook een onvergetelijke ervaring voor terug!

Lees ook: ‘IJsklimmers trotseren bevroren Niagara Falls’