Uitrazen in Toronto

Heb je het gevoel dat het je allemaal even te veel wordt? Wil je niets liever dan uit frustratie dingen stuk maken? Dan is de Rage Room in Toronto iets voor jou!

Gepubliceerd 9 nov. 2017 02:58 CET

De nieuwste rage uit Toronto: de Rage Room. Hier kan je naar hartelust dingen stukslaan, kapot gooien en van je afzwaaien. Uitrazen tot je alle stoom van je hebt afgeblazen en stressvrij het pand kan verlaten. 

Hoe het werkt? Met een koevoet, honkbalknuppel of golfclub en een beschermend pak aan mag je in 30 minuten vijf borden slopen. Je mag van wapen wisselen, of als je toch liever tradities volgt, ook met de borden gooien. Heb je aan vijf borden niet genoeg? Dan kun je tegen bijbetaling een fotolijst (zelf een foto meenemen mag!), wijnglas, servies, vaas of stoel in elkaar meppen. En dat voor slechts $20. Goedkoper dan een sessie anger management bij de psycholoog! 

Mede-oprichter Timothy Cheung stuitte een paar jaar geleden op het fenomeen in Servië en bedacht dat het prima zou passen in het stressvolle Toronto. Volgens hem werkt het stressverlichtend om je haat en woede op iets te projecteren wat je daarna stuk kan maken. Hij verklaart: ‘Je hele leven krijg je te horen dat je niets kapot mag maken. Als dat ineens gestimuleerd wordt, kun je uit het niets woede opwekken en je na een sloopsessie opgelucht voelen.’

Je kunt in Europa ook in Boedapest terecht voor een therapeutische in-elkaar-mepsessie. 

 

Lees meer

Ontdek Nat Geo

 • Dieren
 • Milieu
 • Geschiedenis en Cultuur
 • Wetenschap
 • Reizen
 • Fotografie
 • Ruimte
 • Video

Over ons

Abonnement

 • Abonneren
 • Schrijf je in
 • Shop
 • Disney+

Volg ons

 • Gebruiksvoorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Cookiebeleid
Copyright © 1996-2015 National Geographic Society. Copyright © 2015-2017 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.