Skip to Content

Vrouwen in het Amerikaanse leger

Desiree White 20 speelt een gewonde marinier die wordt gered door de andere rekruten De reddingsactie vormt het sluitstuk van hun bootcamp op Parris Island South Carolina Dit extra zware deel van hun opleiding heet de Crucible vuurdooppinterest icon
Lynsey Addario
1
Desiree White 20 speelt een gewonde marinier die wordt gered door de andere rekruten De reddingsactie vormt het sluitstuk van hun bootcamp op Parris Island South Carolina Dit extra zware deel van hun opleiding heet de Crucible vuurdoop
Lynsey Addario
Desiree White (20) speelt een gewonde marinier die wordt gered door de andere rekruten. De reddings­actie vormt het sluitstuk van hun bootcamp op Parris Island (South Carolina). Dit extra zware deel van hun opleiding heet de Crucible ('vuurdoop').
2
Dannelle Kallmes 19 rekruut van het Amerikaanse marinierskorps wacht op orders tijdens de slopende finale van de training op Parris Island Elke rekruut weet als ze het volhoudt tot de slotceremonie zal ze haar embleem met adelaar wereldbol en anker krijgen en voor het eerst worden aangesproken als marinier
Lynsey Addario
Dannelle Kallmes (19), rekruut van het Amerikaanse marinierskorps, wacht op orders tijdens de slopende finale van de training op Parris Island. Elke rekruut weet: als ze het volhoudt tot de slotceremonie, zal ze haar embleem met adelaar, wereldbol en anker krijgen en voor het eerst worden aangesproken als marinier.
3
Touwklimmen en tachtig kilometer marcheren met wapens de rekruten moeten het allemaal doorstaan op minimale hoeveelheden voedsel en slaap De Crucible vuurdoop het sluitstuk van hun opleiding op Parris Island duurt 54 uur
Lynsey Addario
Touwklimmen en tachtig kilometer marcheren met wapens: de rekruten moeten het allemaal doorstaan op minimale hoeveelheden voedsel en slaap. De Crucible (‘vuurdoop’), het sluitstuk van hun opleiding op Parris Island, duurt 54 uur.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Hollie Mulvihill 26 drilmeester en sergeant der 1ste klasse op Parris Island VS roept rekruut Melissa Rodriguez Flores 18 tot de orde Alle vrouwelijke rekruten krijgen hun training op Parris Hun trainingsprogramma is identiek aan dat van de mannen
Hollie Mulvihill (26), drilmeester en sergeant der 1ste klasse op Parris Island (VS), roept rekruut Melissa Rodriguez Flores (18) tot de orde. Alle vrouwelijke rekruten krijgen hun training op Parris. Hun trainingsprogramma is identiek aan dat van de mannen.
Meer van
 
preview for Cultuur & samenleving

Cultuur en samenleving

de kleine rifvissen rond vostok en andere zuidelijke lineeilanden zijn zo talrijk en planten zich zo snel voort dat ze een gezonde populatie toppredatoren in stand houden hier zwemt een grijze rifhaai tussen rifbaarzen en anthiassen boven koraal van het geslacht montipora

Schrijf je in voor de nieuwe NatGeo-nieuwsbrief!

judith een 12meisje dat in guadix woont loopt over het dak van haar grotwoning in deze regio worden grotten al honderden jaren door de plaatselijke bevolking bewoond

De bewoners van oeroude Spaanse grotten

wijnfontein in italie

In dit dorpje staat een gratis wijnfontein

burgos spanje 26 juni een man die de duivel voor moet stellen springt op 26 juni 2011 over babys tijdens het el colachofestival in castrillo de murcia in de buurt van de spaanse stad burgos tijdens het festival dat op de eerste zondag na sacramentsdag wordt gehouden wordt uitgebeeld dat de duivel de erfzonde wegneemt van pasgeboren babys door over ze heen te springen

Bij dit festival springt de 'duivel' over baby's

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder