Skip to Content

Vrouwen in het Amerikaanse leger

Desiree White 20 speelt een gewonde marinier die wordt gered door de andere rekruten De reddingsactie vormt het sluitstuk van hun bootcamp op Parris Island South Carolina Dit extra zware deel van hun opleiding heet de Crucible vuurdooppinterest icon
Lynsey Addario
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Desiree White 20 speelt een gewonde marinier die wordt gered door de andere rekruten De reddingsactie vormt het sluitstuk van hun bootcamp op Parris Island South Carolina Dit extra zware deel van hun opleiding heet de Crucible vuurdoop
Lynsey Addario
Desiree White (20) speelt een gewonde marinier die wordt gered door de andere rekruten. De reddings­actie vormt het sluitstuk van hun bootcamp op Parris Island (South Carolina). Dit extra zware deel van hun opleiding heet de Crucible ('vuurdoop').
2
Dannelle Kallmes 19 rekruut van het Amerikaanse marinierskorps wacht op orders tijdens de slopende finale van de training op Parris Island Elke rekruut weet als ze het volhoudt tot de slotceremonie zal ze haar embleem met adelaar wereldbol en anker krijgen en voor het eerst worden aangesproken als marinier
Lynsey Addario
Dannelle Kallmes (19), rekruut van het Amerikaanse marinierskorps, wacht op orders tijdens de slopende finale van de training op Parris Island. Elke rekruut weet: als ze het volhoudt tot de slotceremonie, zal ze haar embleem met adelaar, wereldbol en anker krijgen en voor het eerst worden aangesproken als marinier.
3
Touwklimmen en tachtig kilometer marcheren met wapens de rekruten moeten het allemaal doorstaan op minimale hoeveelheden voedsel en slaap De Crucible vuurdoop het sluitstuk van hun opleiding op Parris Island duurt 54 uur
Lynsey Addario
Touwklimmen en tachtig kilometer marcheren met wapens: de rekruten moeten het allemaal doorstaan op minimale hoeveelheden voedsel en slaap. De Crucible (‘vuurdoop’), het sluitstuk van hun opleiding op Parris Island, duurt 54 uur.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Hollie Mulvihill 26 drilmeester en sergeant der 1ste klasse op Parris Island VS roept rekruut Melissa Rodriguez Flores 18 tot de orde Alle vrouwelijke rekruten krijgen hun training op Parris Hun trainingsprogramma is identiek aan dat van de mannen
Hollie Mulvihill (26), drilmeester en sergeant der 1ste klasse op Parris Island (VS), roept rekruut Melissa Rodriguez Flores (18) tot de orde. Alle vrouwelijke rekruten krijgen hun training op Parris. Hun trainingsprogramma is identiek aan dat van de mannen.
Watch Next
 
preview for Cultuur & samenleving

Cultuur en samenleving

tijdens de heilige maand ramadan proberen moslims dichter bij allah te komen door te vasten om te zien naar anderen en te bidden zoals ook deze palestijnse man die bidt in de grote moskee in gazastad

Ramadan: heilige maand in de islamitische cultuur

de kolenmijn mount thorley warkworth in hunter valley australië

Solastalgie: heimwee naar een verloren wereld

antelope valley

Website van National Geographic is vernieuwd

Als we het hebben over het erwteneiwit van een populaire plantaardige burger moeten we bedenken dat die burger niet is gemaakt van verse doperwtjes uit de tuin maar van een ingredint waaraan maar weinig mensen in de supermarkt aandacht besteden gele spliterwten die in gekookte vorm tot populaire Indiase dals worden verwerkt schrijft Mark Wilson

Zal plantaardig vlees de Amerikaanse honger naar het échte spul ooit stillen?

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder