Ruige bergpieken rijzen rond de beschutte dalen omhoog, skiliften brengen je in de zomer zo naar de toppen voor spectaculaire wandelingen. In het uiterste westen van Oostenrijk ligt de kleinste deelstaat Vorarlberg: een regio tussen de Bodensee en 3000 meter hoge gebergtes. Ik ging er op avontuur. Van adembenemende Alpenmeren rondlopen tot overnachten op 2200 meter hoogte: dit zijn 6 redenen om deze zomer nog naar Vorarlberg te gaan!

Gargellen is een knus hooggelegen dorp in Montafon waar de lupines waaien in de wind en hoge bergpieken langs alle kanten recht omhoog rijzen In de winter heerlijk om te skin in de zomer een walhalla voor avonturiers Zo kan je er ook Klettersteigen Duits voor een via ferrata klim en klauter je een weg langs een rotswand over watervallen en door kloven Een parcours van staalkabels leidt je door de bergen omhoog Routes komen in verschillende moeilijkheidsgraden en zijn er zowel voor kinderen als volwassenen