Heb jij aflevering 1 van One Strange Rock gemist? Je kunt 'm NU tijdelijk* terugkijken op onze speciale One Strange Rock-website.

Over de serie

Het meest ambitieuze project in National Geographic's 130 jaar aan geschiedenis: One Strange Rock. Deze serie vertelt het verhaal over de aarde, met hulp van de enige mensen die hem hebben verlaten: astronauten.

Dramatische visuele storytelling is verweven met de wetenschap om het verhaal van een fragiele planeet over te brengen; waarbij wendingen van het lot en een samenwerking tussen alles wat leeft ervoor zorgen dat onze planeet tot leven is gekomen… en dat we overleven.

Om de geheimen van de aarde te onthullen, nemen we je in 10 afleveringen mee op een spannend avontuur: van onthutsende locaties en mind-blowing fenomenen, wonderlijke kosmische beelden, een frisse blik op natuurlijke geschiedenis en persoonlijke verhalen.

BEKIJK AFLEVERING 1

* De aflevering blijft online tot aflevering 2 van One Strange Rock. Toekomstige afleveringen komen niet op onze website.