Skip to Content

Portretten van moed en hoop na Harvey

Mijn advies Als je wordt gezegd dat je moet vertrekken vertrek dan Materile dingen zijn vervangbaar je leven niet Deze les had ik bijna op harde manier geleerdpinterest icon
William Widmer, National Geographic
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Het water bleef maar stijgen Toen het tot aan mijn bed kwam kreeg ik paniekaanvallen Ik belde mijn beste vriend en vertelde hem dat ik dacht dat ik ging sterven Ik zei Als ik het niet overleef weet dan dat ik van je hou Vertel iedereen dat ik van ze hou Houston was hier niet op voorbereid Ze hebben de kracht van deze orkaan onderschat
William Widmer, National Geographic
“Het water bleef maar stijgen. Toen het tot aan mijn bed kwam, kreeg ik paniekaanvallen. Ik belde mijn beste vriend en vertelde hem dat ik dacht dat ik ging sterven. Ik zei: ‘Als ik het niet overleef, weet dan dat ik van je hou. Vertel iedereen dat ik van ze hou.’ Houston was hier niet op voorbereid. Ze hebben de kracht van deze orkaan onderschat.”
3
We zijn alles kwijtgeraakt maar ik heb mijn kinderen geleerd sterk te zijn
William Widmer, National Geographic
“We zijn alles kwijtgeraakt, maar ik heb mijn kinderen geleerd sterk te zijn.”
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Mijn advies Als je wordt gezegd dat je moet vertrekken vertrek dan Materile dingen zijn vervangbaar je leven niet Deze les had ik bijna op harde manier geleerd
William Widmer, National Geographic
“Mijn advies? Als je wordt gezegd dat je moet vertrekken, vertrek dan. Materiële dingen zijn vervangbaar, je leven niet. Deze les had ik bijna op harde manier geleerd.”
5
Nu ik de liefde en gemeenschapszin om me heen zie voel ik me bijna gezegend dat ik dit heb moeten doorstaan Pas als je het vertrouwen in jezelf en anderen kwijtraakt gaat het leven er somber uitzien Ondanks de omstandigheden zijn we nu allemaal op een veilige plek
William Widmer, National Geographic
“Nu ik de liefde en gemeenschapszin om me heen zie, voel ik me bijna gezegend dat ik dit heb moeten doorstaan. Pas als je het vertrouwen in jezelf en anderen kwijtraakt, gaat het leven er somber uitzien. Ondanks de omstandigheden zijn we nu allemaal op een veilige plek.”
6
Tijdens de overstroming verbleef ik in een appartement van een kennis omdat ik nergens anders naartoe kon Niemand kon mij op komen halen Al die tijd heb ik met mijn spullen op bed gezeten en gewacht Ik voelde me erg verward Nu ben ik weer helemaal mezelf en ben ik op zoek naar een plek om te wonen
William Widmer, National Geographic
“Tijdens de overstroming verbleef ik in een appartement (van een kennis), omdat ik nergens anders naartoe kon. Niemand kon mij op komen halen. Al die tijd heb ik met mijn spullen op bed gezeten en gewacht. Ik voelde me erg verward. Nu ben ik weer helemaal mezelf en ben ik op zoek naar een plek om te wonen.”
Advertentie - Lees hieronder verder
7
This is an image
8
Het water bleef maar stijgen en we zaten met de kinderen We probeerden daarom een hoger gelegen plek te bereiken Ik zal nooit vergeten hoe mijn man met de kinderen door het donkere water liep We dachten dat we het niet zouden overleven
William Widmer, National Geographic
“Het water bleef maar stijgen en we zaten met de kinderen. We probeerden daarom een hoger gelegen plek te bereiken. Ik zal nooit vergeten hoe mijn man met de kinderen door het donkere water liep. We dachten dat we het niet zouden overleven."
9
We hadden water en extra eten ingeslagen en alles op een hoge plek gezet We hadden dan ook niet verwacht dat we met twee babys en tassen vol kleding en eten door anderhalve meter water zouden waden terwijl we niemand tegenkwamen Er was niemand te zien alleen ondergelopen autos
William Widmer, National Geographic
“We hadden water en extra eten ingeslagen en alles op een hoge plek gezet. We hadden dan ook niet verwacht dat we met twee baby's en tassen vol kleding en eten door anderhalve meter water zouden waden, terwijl we niemand tegenkwamen. Er was niemand te zien, alleen ondergelopen auto's.”
Advertentie - Lees hieronder verder
10
Tiambri toont een foto van hun hond die ze door de overstroming zijn kwijtgeraakt
William Widmer, National Geographic
Tiambri toont een foto van hun hond die ze door de overstroming zijn kwijtgeraakt.
11
Pas nu ik alles ben kwijtgeraakt begrijp ik het gezegde thuis is waar het hart is Zolang we elkaar hebben zijn we thuis
Will Widmer, National Geographic
“Pas nu ik alles ben kwijtgeraakt, begrijp ik het gezegde ‘thuis is waar het hart is’. Zolang we elkaar hebben, zijn we thuis.”
12
JaMari Walker laat zijn haar knippen in een gemproviseerde kapperszaak in het George R Brown Convention Center
Will Widmer, National Geographic
JaMari Walker laat zijn haar knippen in een geïmproviseerde kapperszaak in het George R. Brown Convention Center.
Advertentie - Lees hieronder verder
13
Ik baal dat ik mijn huis mijn auto en al mijn andere spullen ben verloren Maar tegelijkertijd ben ik blij dat ik in een gemeenschap met aardige mensen woon Ze zijn zorgzaam en schieten andere mensen te hulp in deze moeilijke tijd Ik ben heel dankbaar
William Widmer, National Geographic
“Ik baal dat ik mijn huis, mijn auto en al mijn andere spullen ben verloren. Maar tegelijkertijd ben ik blij dat ik in een gemeenschap met aardige mensen woon. Ze zijn zorgzaam en schieten andere mensen te hulp in deze moeilijke tijd. Ik ben heel dankbaar.”
14
Jetskis kwamen voorbij helikopters vlogen over Mensen kwamen met hun eigen boot iedereen redden die door de ramp was getroffen Ik probeer sterk te blijven Op momenten als deze mag je huilen maar is het beter om sterk te zijn Ik weet dat het beter zal worden en dat er na deze grote verschrikkelijke storm iets moois zal worden voortgebracht
William Widmer, National Geographic
“Jetski’s kwamen voorbij, helikopters vlogen over. Mensen kwamen met hun eigen boot iedereen redden die door de ramp was getroffen. Ik probeer sterk te blijven. Op momenten als deze mag je huilen, maar is het beter om sterk te zijn. Ik weet dat het beter zal worden en dat er na deze grote, verschrikkelijke storm iets moois zal worden voortgebracht.”
15
Het was heel beangstigend voor mij maar voor mijn jongens was het pas echt eng Het is eng om na te denken over waar het toe zal leiden wat je bent kwijtgeraakt en hoe je een nieuw begin moet maken Ik ben blij dat ik leef maar vraag me ook af hoe ik het moet aanpakken Waar begin je
William Widmer, National Geographic
“Het was heel beangstigend [voor mij], maar voor mijn jongens was het pas echt eng. Het is eng om na te denken over waar het toe zal leiden, wat je bent kwijtgeraakt en hoe je een nieuw begin moet maken. Ik ben blij dat ik leef, maar vraag me ook af hoe ik het moet aanpakken. Waar begin je?”
Advertentie - Lees hieronder verder
16
Ik voel me nog steeds ontheemd ook al ben ik dakloos en leef ik op straat Het is alsof je je in de mist bevindt Alles lijkt abnormaal Ik voel de spanning bij de mensen Ze maken zich zorgen
William Widmer, National Geographic
“Ik voel me nog steeds ontheemd, ook al ben ik dakloos en leef ik op straat. Het is alsof je je in de mist bevindt. Alles lijkt abnormaal. Ik voel de spanning bij de mensen. Ze maken zich zorgen."

Fotografie

Verveling is normaal in de tunnels aangezien er weinig te doen is naast het gebruiken van drugs Maar Catalina schreef ook graag

Catalina leefde in de tunnels onder Boekarest

This is an image

Zo zwaar is de Yukon Quest sledehondenrace

Verloren  Lost

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022

Gedeelde nummer 1 in de categorie dier CIRCLE OF LIFEBeschrijving door de fotograaf De reden waarom ik voor deze foto kies Het is een vloeiend geheel door de weerspiegeling de eekhoorn zijn houding lijkt door de reflectie in een cirkelvorm te zijn waardoor je een uniek beeld krijgt De kleuren en compositie zitten heel goed en de foto straalt enorm veel kracht en dynamiek uit

Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2022: publieksprijs

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder