In het RTL4 televisieprogramma Het Perfecte Plaatje binden acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan. Per aflevering krijgen de kandidaten twee opdrachten van uiteenlopende aard om hun bekwaamheid in de fotografie te tonen. Zo hebben de kandidaten foto’s moeten maken van naaktmodellen, free-runners en dieren, was er een concertfotografie-opdracht en hebben ze een fashion bikini-shoot moeten doen. Uiteindelijk blijven er twee kandidaten over, die op basis van drie opdrachten in het buitenland gaan bepalen wie de winnaar van het Perfecte Plaatje, seizoen 3, wordt. De laatste aflevering, waarin de winnaar wordt bekend gemaakt, is te zien op woensdag 19 december om 20:30 bij RTL4.

De hoofdprijs van Het Perfecte Plaatje is een reportage in National Geographic Magazine, het blad voor nieuwsgierige mensen, mensen die méér willen weten. Indachtig onze missie ‘Inspiring people to care about the planet’, belichten we in alles wat we doen de pracht, de veelzijdigheid én de kwetsbaarheid van onze planeet.

De reportage is te zien in nummer 1/2019, die op 20 december in de winkels ligt. Hoofdredacteur Arno Kantelberg geeft in het televisieprogramma tips aan de finalisten voor het maken van een goede fotoreeks en zal in de laatste aflevering als gastjurylid optreden bij de beoordeling van de fotoreportages.

Wekelijks krijgen de BN’ers in het RTL4 programma uitdagende fotografie-opdrachten. De hoofdprijs: een reportage in National Geographic Magazine. Lees meer >