Soms moet je van de weg af om van de schitterende snelweg langs de Stille Oceaan te genieten Vanwege het geweldige uitzicht ben ik al vaak naar deze snelweg gaan kijken Je kunt er niet parkeren dus heeft een vriend me er afgezet De mist boven de zee versmelt met de klif en de zonsondergang en ik had het geluk dat ik precies dit moment in een foto wist te vangen Ik vind Californi geweldig

Onze reisherinneringen zijn vaak doorspekt met kleur: fluweelblauwe luchten, feloranje zonsondergangen en kraakwitte besneeuwde bergen. Reizigers kunnen zich de bruisende indrukken nog lange tijd voor de geest halen. En fotografen denken terug aan de kleuren die ze in één frame hebben vastgelegd. Bekijk de levendige inzendingen voor de 2019 National Geographic Travel Photo Contest en doe inspiratie op voor jouw volgende bestemming. Plan een kleurige route voor je volgende reis.

Dit artikel werd oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd op NationalGeographic.com. De onderschriften zijn door de fotografen geschreven.