Wie op zoek is naar een tropisch eldorado in Indonesië zal niet teleurgesteld worden op de Gili-eilanden, een verzameling kleine eilandjes naast Lombok. De drie eilanden – Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan – zijn per boot te bereiken van Bali en Bangsal. Deze afgelegen tropische eilandbestemming is de ideale plek om te duiken, op huwelijksreis te gaan of simpelweg te ontspannen.

Gili Meno is het middelste eiland van de eilandengroep Dit is het kleinste en ook rustigste van de Gilieilanden Rond het hele eiland ligt een zandstrand waar gezwommen kan worden Een bijzondere attractie op dit eiland is het schildpadreservaat waar jonge dieren worden beschermd tot ze volwassen zijn Wie rond dit eiland snorkelt komt daardoor gegarandeerd schildpadden tegen

---
Wil je ook naar dit tropische paradijs? Bekijk dan deze 18-daagse rondreis door Indonesië naar de Gili-eilanden!
---