Gelegen op de top van een groen bedekte berg in Toscane, vlakbij Renaissancesteden Siena en Arezzo, vind je het historische dorp Poggio Santa Cecilia. Met middeleeuwse kastelen, pittoreske huizen, uitgestrekte dorpspleinen, twintig boerderijen, een uitstrekte ondergrondse kelder, boom- en olijfgaarden, twee meren, bossen én een kerk met klokkentoren, biedt de plek vrijwel alles wat je van een dorp - dat voor een bedrag van 40 miljoen euro van jou is - verwacht.

This is an image
Essentis Group

Voordat je enthousiast je portemonnee tevoorschijn tovert, moet je wel weten dat Poggio Santa Cecilia hard toe is aan een grondige opknapbeurt. Toen de jonge generatie in de jaren ’60 voor werk naar de grote steden trok, is een groot deel van het 700 hectare grote dorp in verval geraakt. Een groep bevriende investeerders besloot het dorp te kopen met de plannen om het compleet te restaureren, maar daar is weinig van terecht gekomen.

This is an image
Essentis Group

Nog steeds interesse? Kijk dan op de website van ontwikkelaar Essentis Group voor meer informatie.

This is an image
Essentis Group