Northern Ireland

Eet je dit jaar rond in Noord-Ierland

Voor foodies is 2016 het jaar om af te reizen naar Noord-Ierland: tijdens ‘The Year of Food and Drink’ geniet je alle 366 dagen van het schrikkeljaar van lekkernijen uit alle hoeken van het land! donderdag, 9 november 2017

Door Veerle Witte
Foto's Van Ierland Toerisme

Sommigen noemen Noord-Ierland, bekend om het produceren van excellente verse producten volgens aloude traditie, een van Europa’s best bewaarde foodiebestemmingen. Geniet van vleessoorten, kazen, exclusieve chocolade en ambachtelijke bieren en ontdek het talent van de Noord-Ierse chef-koks in opkomende lokale toprestaurants.

Dit jaar komt alles bij elkaar tijdens The Year of Food and Drink: 2016 staat volgepland met foodfestivals, kooklessen, proeverijen, pop-up restaurants en zelfs Food Trails, met iedere maand een ander thema. Zo konden ontbijtfans in januari genieten van Breakfast Month, terwijl vleesliefhebbers in augustus voor Love NI Meat naar Noord-Ierland reizen. 

Bekijk hier het hele programma! 

Lees meer