Skip to Content

Het onverzadigbare verlangen naar meer

Christina een 21jarige laborante in een Walmartapotheek vertrekt naar haar bruiloft in een Assepoesterkoets van glas getrokken door zes witte dwergponys en gemend door een koetsier met pruik Walt Disney World Orlando Florida 2013pinterest icon
Lauren Greenfield, Institute
1
Xue Qiwen 43 in haar appartement ingericht met meubels van haar favoriete ontwerper Versace In 1994 begon Xue een bedrijf in industrile kabels en ze heeft sindsdien niet meer stilgezeten Ze is lid van drie golfclubs elk met een lidmaatschapsprijs van ongeveer honderdduizend dollar Shanghai China 2005
Lauren Greenfield, Institute
Xue Qiwen (43) in haar appartement, ingericht met meubels van haar favoriete ontwerper Versace. In 1994 begon Xue een bedrijf in industriële kabels en ze heeft sindsdien niet meer stilgezeten. Ze is lid van drie golfclubs, elk met een lidmaatschapsprijs van ongeveer honderdduizend dollar. Shanghai, China, 2005.
2
Arbeiders leggen de laatste hand aan het hotel Chteau Zhang Laffitte een replica van het Franse landgoed Chteau de MaisonsLaffitte uit de zeventiende eeuw Honderden boeren moesten worden onteigend en plaatsmaken voor een bouwwerk dat het middelpunt zal vormen van een groot onroerendgoedproject De boeren kunnen solliciteren op het slecht betaalde werk dat nodig is voor het onderhoud van het complex Beijing China 2005
Lauren Greenfield, Institute
Arbeiders leggen de laatste hand aan het hotel Château Zhang Laffitte, een replica van het Franse landgoed Château de Maisons-Laffitte uit de zeventiende eeuw. Honderden boeren moesten worden onteigend en plaatsmaken voor een bouwwerk dat het middelpunt zal vormen van een groot onroerendgoedproject. De boeren kunnen solliciteren op het slecht betaalde werk dat nodig is voor het onderhoud van het complex. Beijing, China, 2005.
3
In de Bibbidi Bobbidi Boutique in Walt Disney World toveren sprookjesstiefmoeders in opleiding deze meisjes om tot ware prinsesjes Het Kasteelpakket van de boetiek kost iets minder dan tweehonderd dollar los van de toegangsprijs tot het park en omvat hairstyling nagelbehandeling makeup keuze van een Disneyprinseskostuum en fotos Orlando Florida 2013
Lauren Greenfield, Institute
In de Bibbidi Bobbidi Boutique in Walt Disney World toveren ‘sprookjes-stiefmoeders in opleiding’ deze meisjes om tot ware prinsesjes. Het ‘Kasteelpakket’ van de boetiek kost iets minder dan tweehonderd dollar (los van de toegangsprijs tot het park) en omvat hairstyling, nagelbehandeling, make-up, keuze van een Disney-prinseskostuum en foto’s. Orlando, Florida, 2013.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Jackie Siegel rijdt samen met haar vriendin Mala op quads rond op Malas landgoed Over Siegel en haar gezin maakte Greenfield haar documentaire The Queen of Versailles Orlando Florida 2011
Lauren Greenfield, Institute
Jackie Siegel rijdt samen met haar vriendin Mala op quads rond, op Mala’s landgoed. Over Siegel en haar gezin maakte Greenfield haar documentaire The Queen of Versailles. Orlando, Florida, 2011.
5
Op de SO Dalian een beurs voor aanbieders van luxe levensstijlen in het Chinese Dalian wordt polo  de sport van koningen  gespeeld op zand dat voor de gelegenheid is aangevoerd De projectontwikkeling van dit terrein in de NoordChinese industriestad omvat een uitgestrekte wijk naar het voorbeeld van Veneti Dalian China 2014
Lauren Greenfield, Institute
Op de SO! Dalian, een beurs voor aanbieders van luxe levensstijlen in het Chinese Dalian, wordt polo – ‘de sport van koningen’ – gespeeld op zand dat voor de gelegenheid is aangevoerd. De projectontwikkeling van dit terrein in de Noord-Chinese industriestad omvat een uitgestrekte wijk naar het voorbeeld van Venetië. Dalian, China, 2014.
6
Vrouwen kopen tassen van Givenchy Ferragamo Prada Fendi en andere designermerken op de Bag Lunch die elk jaar op een landgoed in Beverly Hills wordt gehouden om geld in te zamelen voor achterstandsjeugd Beverly Hills California 2014
Lauren Greenfield, Institute
Vrouwen kopen tassen van Givenchy, Ferragamo, Prada, Fendi en andere designermerken op de ‘Bag Lunch’, die elk jaar op een landgoed in Beverly Hills wordt gehouden om geld in te zamelen voor achterstandsjeugd. Beverly Hills, California, 2014.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Op een door de glossy Tatler georganiseerd bal in het Huis van de Vakbonden in Moskou dansen debutantes met partners van het Bolsjojballet In de negentiende eeuw werden in hetzelfde paleis bals voor de aristocratie gegeven Dit bal is een gelegenheid om merken te promoten met sponsoren als Chanel en Maserati Moskou Rusland 2014
Lauren Greenfield, Institute
Op een door de glossy Tatler georganiseerd bal in het Huis van de Vakbonden in Moskou dansen debutantes met partners van het Bolsjojballet. In de negentiende eeuw werden in hetzelfde paleis bals voor de aristocratie gegeven. Dit bal is een gelegenheid om merken te promoten, met sponsoren als Chanel en Maserati. Moskou, Rusland, 2014.
8
Een lid van het huishoudelijk personeel van de familie Siegel maakt het bed van een van de kinderen op Windermere Florida 2009
Lauren Greenfield, Institute
Een lid van het huishoudelijk personeel van de familie Siegel maakt het bed van een van de kinderen op. Windermere, Florida, 2009.
9
Kailia Deliz 5 neemt haar geldprijs voor het winnen van de Zomerpretschoonheidswedstrijd van Ventura Country in ontvangst In 2012 won Kailia honderdduizend dollar op de Universal Royalty National Pageant de competitie die wordt gevolgd in het realityprogramma Toddlers  Tiaras Oxnard Californi 2011
Lauren Greenfield, Institute
Kailia Deliz (5) neemt haar geldprijs voor het winnen van de ‘Zomerpret’-schoonheidswedstrijd van Ventura Country in ontvangst. In 2012 won Kailia honderdduizend dollar op de Universal Royalty National Pageant, de competitie die wordt gevolgd in het realityprogramma Toddlers & Tiaras. Oxnard, Californië, 2011.
Advertentie - Lees hieronder verder
10
Limo Bob in zijn kantoor Bob is eigenaar van een ruim dertig meter lange limousine die als s werelds langste in het Guinness Book of World Records is opgenomen Chicago Illinois 2008
Lauren Greenfield, Institute
‘Limo Bob’ in zijn kantoor. Bob is eigenaar van een ruim dertig meter lange limousine, die als ’s werelds langste in het Guinness Book of World Records is opgenomen. Chicago, Illinois, 2008.
11
Scholieres van de Crenshaw High School die door een tijdschrift zijn uitverkoren voor een Oscarbehandeling tijdens een fotoshoot voor het schoolbal gaan samen met hun dates in een limousine naar het bal De meisjes in geleende designerjurken en met diamanten sieraden zijn gekapt en opgemaakt door stylisten die met beroemdheden samenwerken Culver City Californi 2001
Lauren Greenfield, Institute
Scholieres van de Crenshaw High School die door een tijdschrift zijn uitverkoren voor een ‘Oscar-behandeling’ tijdens een fotoshoot voor het schoolbal, gaan samen met hun dates in een limousine naar het bal. De meisjes, in geleende designerjurken en met diamanten sieraden, zijn gekapt en opgemaakt door stylisten die met beroemdheden samenwerken. Culver City, Californië, 2001.
12
Ilona thuis met haar dochter Michelle Ilonas trui werd in een speciale kleur voor haar geproduceerd door haar vriend Andrej Artjomov wiens modemerk Walk of Shame populair is bij vrouwen van oligarchen Moskou Rusland 2012
Lauren Greenfield, Institute
Ilona, thuis met haar dochter Michelle. Ilona’s trui werd in een speciale kleur voor haar geproduceerd door haar vriend Andrej Artjomov, wiens modemerk Walk of Shame populair is bij vrouwen van oligarchen. Moskou, Rusland, 2012.
Advertentie - Lees hieronder verder
13
VIPgasten maken zich op om dollars te laten regenen in de nachtclub Vanity Las Vegas Nevada 2010
Lauren Greenfield, Institute
VIP-gasten maken zich op om dollars te laten regenen, in de nachtclub Vanity. Las Vegas, Nevada, 2010.
Meer van
 
preview for Geschiedenis

Geschiedenis en archeologie

uitzicht op kaap de goede hoop

Het schip dat aan de wieg stond van Kaapstad

symbol of peace between russia and ukraine as young couple hugs dressed in their national flags

Hoe ontstond het Rusland-Oekraïneconflict?

karikatuur van de 18deeeuwse toiletten van de emmer tot het open water

Het toilet: een hygiënisch hoogstandje

t rex, computer artwork

T. rex was een trage wandelaar

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder