Skip to Content

Bekijk majestueuze foto’s van de hoogste bomen op aarde

Het Richardson Grove State Park was een van de eerste sequoiaparken in Californi en werd in 1922 ingesteld In dit gebied staan kustsequoias van meer dan negentig meter hoog en stroomt een rivier waar bezoekers mogen zwemmen en vis vangen mits ze die daarna weer terugzettenpinterest icon
Emily Polar
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Het Richardson Grove State Park was een van de eerste sequoiaparken in Californi en werd in 1922 ingesteld In dit gebied staan kustsequoias van meer dan negentig meter hoog en stroomt een rivier waar bezoekers mogen zwemmen en vis vangen mits ze die daarna weer terugzetten
Emily Polar
Het Richardson Grove State Park was een van de eerste sequoiaparken in Californië en werd in 1922 ingesteld. In dit gebied staan kustsequoia’s van meer dan negentig meter hoog en stroomt een rivier waar bezoekers mogen zwemmen en vis vangen, mits ze die daarna weer terugzetten.
2
Het Humboldt Redwoods State Park baadt in de gouden gloed van de ondergaande zon Een derde van het park een kleine zevenduizend hectare bestaat uit oerbos van sequoias  het grootste aaneengesloten bos van oude mammoetbomen op aarde
Emily Polar
Het Humboldt Redwoods State Park baadt in de gouden gloed van de ondergaande zon. Een derde van het park (een kleine zevenduizend hectare) bestaat uit oerbos van sequoia’s – het grootste aaneengesloten bos van oude mammoetbomen op aarde.
3
Initialen datums en symbolen zijn in de schors van een omgevallen sequoia gekerfd
Emily Polar
Initialen, datums en symbolen zijn in de schors van een omgevallen sequoia gekerfd.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
De California Federation of Womens Club Grove ligt aan de fraaie Avenue of the Giants een stuk snelweg door NoordCaliforni dat door het Humboldt Redwoods State Park loopt
Emily Polar
De California Federation of Women’s Club Grove ligt aan de fraaie Avenue of the Giants, een stuk snelweg door Noord-Californië dat door het Humboldt Redwoods State Park loopt.
5
Het Usal Redwood Forest strekt zich langs de Californische kust uit over een oppervlak van ruim 20000 hectare In dit gemengde bos van mammoetbomen Douglassparren en eiken ruisen talloze beken en wemelt het van de wilde dieren
Emily Polar
Het Usal Redwood Forest strekt zich langs de Californische kust uit over een oppervlak van ruim 20.000 hectare. In dit gemengde bos van mammoetbomen, Douglas-sparren en eiken ruisen talloze beken en wemelt het van de wilde dieren.
6
De volle maan staat boven de Eel River in het Humboldt Redwood State Park Met zijn ruim duizend hectare aan zoutmoerassen weidegronden en drasland is de Eel River Wildlife Area een toevluchtsoord voor een breed scala van flora en fauna
Emily Polar
De volle maan staat boven de Eel River in het Humboldt Redwood State Park. Met zijn ruim duizend hectare aan zoutmoerassen, weidegronden en drasland is de Eel River Wildlife Area een toevluchtsoord voor een breed scala van flora en fauna.

Home

Dit koraalrif bij Vostok in de Grote Oceaan was ernstig aangetast door opwarming van het zeewater maar herstelde zich binnen vijf jaar De meeste bloemkoolkoralenPocillopora spp stierven af tijdens El Nio van 201516 maar het weelderige koraalgeslacht Montipora bleef gezond en bracht het rif opnieuw tot leven

Kraamkamer van koraal

Aanhoudende moessonregens die door de klimaatverandering nog intenser waren dan normaal zorgden in de zomer van 2022 in heel Pakistan voor zware overstromingen Maanden later staan veel gebieden in het land nog altijd onder water

Klimaatrampen kosten steeds meer geld. Wie moet dat betalen?

In een medisch centrum dat door de hulporganisatie Save the Children in Baidoa wordt gefinancierd houdt Khadijo Ibrahim Abikar 50 haar zwaar ondervoede 2jarige kleindochter Naima Adan Ali in de armen De foto werd genomen op de tiende dag van Naimas behandeling en haar gezondheid ging vooruit We zijn hier vanwege de droogte gekomen zegt Abikar We hebben al ons vee verloren en onze akkers zijn aangetast door de sprinkhanen Vroeger hadden we meer dan 55 geiten en 45 runderen Nu hadden we alleen nog maar kamelen en die geven geen melk omdat ze te weinig voer krijgen

Een fotoverslag van de voedselcrisis in de Hoorn van Afrika

Potgrond wordt gebruikt om zaadjes in te planten en de plantenbakken van mensen met stadstuinen mee te vullen maar draagt door zijn ingredinten enorm bij aan de CO2uitstoot

Van potgrond krijg je vuile handen – letterlijk en figuurlijk

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder