Skip to Content

Foto's tonen unieke tradities van de 'zwarte universiteiten' in de VS

Bij het jaarlijkse Jouvertfeest van het Atlanta University Center komen studenten van de hele campus samen voor een viering in Caribische stijlpinterest icon
Radcliffe “Ruddy” Roye, National Geographic
Advertentie - Lees hieronder verder
1
Missverkiezingen en optredens zijn een belangrijk onderdeel van het leven aan HCBUs Hier is de winnares van de Miss Collegiate 100 van de Clark Atlanta University van vorig jaar achter de coulissen in gebed met de deelneemsters van dit jaar voordat het doek opgaat
Nina Robinson, National Geographic
Missverkiezingen en optredens zijn een belangrijk onderdeel van het leven aan HCBU's. Hier is de winnares van de Miss Collegiate 100 van de Clark Atlanta University van vorig jaar achter de coulissen in gebed met de deelneemsters van dit jaar voordat het doek opgaat.
2
Bij het jaarlijkse Jouvertfeest van het Atlanta University Center komen studenten van de hele campus samen voor een viering in Caribische stijl
Radcliffe “Ruddy” Roye, National Geographic
Bij het jaarlijkse J'ouvert-feest van het Atlanta University Center komen studenten van de hele campus samen voor een viering in Caribische stijl.
3
Jasmine Mitchell Miss Maroon and White 2016 van Spelman College loopt voor het laatst in die hoedanigheid naar voren voordat er een nieuwe kandidate tot koningin van Morehouse wordt gekroond Er worden al heel lang missverkiezingen gehouden aan HBCUs maar de laatste tijd verandert hun betekenis
Radcliffe “Ruddy” Roye, National Geographic
Jasmine Mitchell, Miss Maroon and White 2016 van Spelman College, loopt voor het laatst in die hoedanigheid naar voren, voordat er een nieuwe kandidate tot koningin van Morehouse wordt gekroond. Er worden al heel lang missverkiezingen gehouden aan HBCU's, maar de laatste tijd verandert hun betekenis.
Advertentie - Lees hieronder verder
4
Jasmine Mitchell Miss Maroon and White 2016 van Spelman College loopt voor het laatst in die hoedanigheid naar voren voordat er een nieuwe kandidate tot koningin van Morehouse wordt gekroond Er worden al heel lang missverkiezingen gehouden aan HBCUs maar de laatste tijd verandert hun betekenis
Nina Robinson, National Geographic
Jasmine Mitchell, Miss Maroon and White 2016 van Spelman College, loopt voor het laatst in die hoedanigheid naar voren, voordat er een nieuwe kandidate tot koningin van Morehouse wordt gekroond. Er worden al heel lang missverkiezingen gehouden aan HBCU's, maar de laatste tijd verandert hun betekenis.
5
Leden van de fraternity sociteit Phi Beta Sigma lopen met aspirantleden naar het Panther Stadium van de Clark Atlanta University voor hun probate show een soort inwijdingsceremonie waarbij de nieuwe leden van de fraternity worden voorgesteld
Nina Robinson, National Geographic
Leden van de 'fraternity' (sociëteit) Phi Beta Sigma lopen met aspirant-leden naar het Panther Stadium van de Clark Atlanta University voor hun 'probate show', een soort inwijdingsceremonie waarbij de nieuwe leden van de fraternity worden voorgesteld.
6
De togaparty die aan het eind van het jaar wordt georganiseerd door de fraternity Alpha Phi Alpha is een van de belangrijkste sociale evenementen van het jaar
Radcliffe “Ruddy” Roye, National Geographic
De 'togaparty' die aan het eind van het jaar wordt georganiseerd door de fraternity Alpha Phi Alpha is een van de belangrijkste sociale evenementen van het jaar.
Advertentie - Lees hieronder verder
7
Studenten en alumni komen samen om feest te vieren en bij te praten tijdens de Homecoming renie van het Spelman College Van heinde en verre komen alumni terug voor dit jaarlijkse evenement dat vaak wordt omschreven als een familierenie
Nina Robinson, National Geographic
Studenten en alumni komen samen om feest te vieren en bij te praten tijdens de Homecoming (reünie) van het Spelman College. Van heinde en verre komen alumni terug voor dit jaarlijkse evenement dat vaak wordt omschreven als een familiereünie.
8
De afgestudeerden van 2017 van Morehouse verzamelen zich voor het standbeeld van Benjamin Elijah Mays de eerste zwarte president van het college De ceremonie was onderdeel van de driedaagse activiteiten in het kader van het afstuderen en het 150jarige bestaan van de instelling
Radcliffe “Ruddy” Roye, National Geographic
De afgestudeerden van 2017 van Morehouse verzamelen zich voor het standbeeld van Benjamin Elijah Mays, de eerste zwarte president van het college. De ceremonie was onderdeel van de driedaagse activiteiten in het kader van het afstuderen en het 150-jarige bestaan van de instelling.
Watch Next
 
preview for Geschiedenis

Geschiedenis en archeologie

Het principe van de kantellift

Kantellift

het levensverhaal van elizabeth bthory die ook wel bekendstaat als de bloedhertogin en wordt beschouwd als de meest beruchte vrouwelijke seriemoordenaar aller tijden is onherroepelijk gehuld in gruwelijke mythen eind zestiende begin zeventiende eeuw zou zij honderden jonge vrouwen hebben gemarteld en vermoord

De hertogin Elizabeth Báthory was een moordenaar

Op deze tekening is het wrak van de jonk Nanhai Nr 1 in het slib op de zeebodem uitgebeeld voordat het schip werd gelicht

Dit Chinese scheepswrak bleef jarenlang geheim

een tekening van de nazcalijnen in peru

Het grootste mysterie van Peru: de Nazcalijnen

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder